این پست حاوی اطلاعات مهمی است و سال گذشته رتبه بندی شده بود. این یک عادت خوب است که مرتباً مواردی را که می تواند در رژیم غذایی بهبود یابد مرور کند. کربوهیدرات ها غالباً بد از بحث خارج می شوند و تأکید زیادی بر مصرف کربوهیدرات های خوب می شود اما اجازه می دهد که آنهایی که بدن بد دارند ، خاص خود باشند. اما چه کسانی خوب و چه کسانی بد هستند؟ کدام یک از آنها قند خون را بالا می برد و کدام یک باعث افزایش قند خون نمی شود؟ متخصص قلب و عروق Axel F. Sigurðsson پرونده را مورد بررسی قرار داده است.

یک روز به ما گفته می شود که کربوهیدرات و قند ، عامل اصلی چاقی در غرب هستند ، در همان روز به ما گفته می شود که مطلوب است بیش از نیمی از انرژی روزانه خود را از کربوهیدرات ها دریافت کنیم.

کربوهیدرات ها منبع مهم انرژی بسیاری از افراد هستند. م Instituteسسه بهداشت عمومی توصیه می کند که بگیریم . با این حال ، همه کربوهیدرات ها یکسان نیستند. برخی از کربوهیدرات ها به سرعت و به طور قابل توجهی قند خون شما را افزایش می دهند. در نتیجه ، ممکن است قند خون شما به شدت کاهش یابد و حتی به زیر حد طبیعی برسد. این کربوهیدرات ها دارای شاخص گلیسمی بالا (GI) هستند. سایر کربوهیدرات ها قند خون را به همین سرعت و نه به اندازه زیاد بالا نمی برند ، این کربوهیدرات ها دارای GI پایین هستند.

محتوای شکر (GI) در غذاهای مختلف

بالا:
  • سیب زمینی پخته 85
  • برشتوک 73
  • کلوچه 64
  • یک حلقه کوچک 73
  • پوسته سیب زمینی 76
  • نان گندم 73
  • کشمش 75
  • Rjómaís 73
  • آناناس 59
  • بلغور جو دوسر 60
  • سیب زمینی آب پز 56
  • انبه 59
  • برنج سفید 56
  • Poppkorn 56
  • سیب زمینی های شیرین 54
  • Sykurmaís 54
  • کیوی 53
  • موز 52
  • لوبیا سبز 48
  • هویج 48
  • ماکارونی 47
  • گریپالدین 48
کم:
  • پرتقال ها
  • ماکارونی
  • Epli 42
  • Undanrenna 38
  • زردآلو خشک 31

  • عدس 29
  • ساختن 15

  • خیار
  • Spergilkál
  • بادمجان
  • فلفل قرمز
  • گوجه فرنگیها
  • اسفناج
  • برخی از متخصصان ، کربوهیدراتهایی را که باعث افزایش سریع قند خون و بسیاری از کربوهیدراتهای بد می شوند ، نامیده اند. این کربوهیدرات ها تولید انسولین را که بدن را ترغیب می کند انرژی را به صورت چربی ذخیره کند تحریک می کند. بنابراین تصور می شود که این کربوهیدرات ها بیشتر از کربوهیدرات هایی که باعث افزایش سریع و شدید قند خون نمی شوند ، به چاقی کمک می کنند. کربوهیدرات های اخیر اغلب کربوهیدرات های خوبی نامیده می شوند.

    در جدول بالا میزان قند موجود در غذاهای مختلف را مشاهده می کنید. هر چیز دیگری به غیر از نوع کربوهیدرات بر میزان قند تأثیر می گذارد. بنابراین ، روش پخت و پز و نسبت چربی و فیبر تأثیر دارد. به عنوان مثال بعد از سیب زمینی پخته شده مقدار قند قابل توجهی بالاتر از سیب زمینی آب پز است. دلیل این که بستنی از مقدار واقعی قند بالاتری برخوردار نیست این است که حاوی چربی است که باعث کاهش سرعت جذب قند از دستگاه گوارش می شود و همین امر باعث می شود قند خون به همان اندازه بالا نرود. محصولات غلات سبوس دار به دلیل داشتن فیبر زیاد ، به طور کلی قند کمی دارند.

    غذاهایی که محتوای قند کمی دارند به طور کلی سالم تر از غذاهایی هستند که محتوای قند زیادی دارند. رژیم غذایی که بر رژیم غذایی با شاخص گلیسمی پایین تأکید دارد ، می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش داده و مدیریت قند را در مبتلایان به دیابت بهبود بخشد. رژیم های کم قند به احتمال زیاد کلسترول HDL (“کلسترول خوب”) را افزایش می دهند و حتی ممکن است خطر حمله قلبی را کاهش دهند. تحقیقات همچنین نشان می دهد که رژیم غذایی کم چرب و پر کربوهیدرات اگر حاوی کربوهیدرات های کم کربوهیدرات باشد ، احتمال چاقی را کاهش می دهد.

    کربوهیدرات های خوب را به جای کربوهیدرات های بد انتخاب کنید. به جای سیب زمینی ، دونات و نان ، خیار ، سیب ، هویج و موز بخورید. به نظر نمی رسد چیزی جز واضح باشد ، یا چه !!

    pistil از کارگاه Axel F. Sigurðsson ، یک متخصص قلب است ، اما او وب سایت ها را نگهداری می کند mataraedi.is و docsopinion.com .

    174162109295515 به یاد داشته باشید در فیس بوک با ما همراه باشید