اتیوپی Yirgacheffe ، یک دانه استثنایی که از سرزمین مبدا قهوه می آید. بازگشت به ریشه ها. ما مشتاقانه منتظر زنده کردن فرهنگ قهوه در سراسر محل تولد و گسترش آن هستیم. این موضوع بدون شک موضوع مورد علاقه دوستداران قهوه است: منشا آن ، عطر و بوی طبیعی آن. قرن هاست که در سراسر جهان از قهوه استقبال می شود ، اما مکان کشف آن هنوز مورد علاقه بین مصرف کنندگان است. ما از طریق مقاله روز خود ، بار دیگر از چند طعم فراموش شده گوشه اتیوپی ، ذخیره قهوه که هنوز در چهار گوشه جهان مورد بهره برداری و مصرف قرار می گیرد ، قدردانی می کنیم

اتیوپی Yirgacheffe ، تاریخ یک کشور

The تاریخچه قهوه در واقع در قلب اتیوپی آغاز شد. بیایید تاریخ زیبای آن را در غلات به یاد بیاوریم. چوپانی به نام خالدی این بزها را روزانه در همان مکان های کشور راه می برد. ناگهان بزهای او شروع به جمع شدن و بسیار هیجان زده شدن کردند. چوپان خالدی سپس برای درک این نشاط ، مراحل بزها را دوباره انجام داد. او متوجه می شود که آنها توت قرمز روشن خورده اند. او تصمیم می گیرد چند گیاه بگیرد تا آنها را به روستا برگرداند. سپس با کمک چند هموطن ، چند برگ به صورت دم کرده چای را چشید ، سپس توت های قرمز را پس از برشته کردن به روش قدیمی چشید. بله ، از برگ های قهوه به عنوان تزریق استفاده می شد و انرژی مهمی را تأمین می کرد. راهبان آن زمان اولین اکتشافات قهوه را بو داده و نوشیده اند تا شب بیدار بمانند ، بدون اینکه حساب کنند نماز بخوانند …

اتیوپی Yirgacheffe ، منطقه

برخلاف آنچه تصور می شود ، قهوه اتیوپی Yirgacheffe قهوه ای است که ما از یک منطقه بسیار کوچک Yirgacheffe ، که در قلب استان گسترده سیدامو است ، می آید. مشهور است که سیدامو بزرگترین و تولیدکننده ترین منطقه در کشور است. سپس قهوه ها را با توجه به منطقه کوچک آنها تشخیص خواهیم داد ، زیرا همه دانه ها پیچیده هستند و از زمینی به زمین دیگر بسیار متفاوت هستند ، حتی اگر فقط چند صد متر باشد که آنها را جدا می کند. منطقه Yirgacheffe شناخته شده است که ما را به یاد قهوه صنعتگر و اتیوپی خوب می اندازد ، که از طریق آن با سلیقه سفر می کنیم. قهوه اتیوپی اولین قهوه تولید شده در جهان است و تا به امروز منطقه زیبای Yirgacheffe بهترین دانه های قهوه خاص خود را در قلب مناطق مرتفع خود پرورش می دهد.

Yirgacheffe اتیوپی ، قهوه مخصوص ما

ما قهوه استثنایی را که مستقیماً از سرزمین سیدامو ، در منطقه بسیار کوچک Yirgacheffe . قهوه توسط رایحه های کاکائو و نارگیل ارزیابی می شود که بر طعم و مزه غالب است. ما آن را در کهربا تفت داده بودیم تا بدن شدید آن را نرم کند و طعم های شکلاتی کشور را فراهم کند. ما در بیش از 2 درجه ارتفاع 000 قرار داریم که این عربیکا خوشمزه را بر روی آن تولید می کنیم. تولیدکنندگان تصمیم گرفته اند که برای چندین نسل ، نوع Heirloom را که در دهان برق می زند ، پرورش دهند …