قهوه روبوستا یکی از بهترین انواع دان قهوه و دومین مقدار تولید قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است.

اکنون زمان آن فرا رسیده است که جهانی 1.4 (یک چهارم قهوه جهان) باشد. دانه های قهوه روبوستا حدود 30 درصد از مصرف قهوه جهان را تشکیل می دهد. در مقالات قبلی ، یک نوع قهوه به نام Arabica نامگذاری شده بود و اکنون باید در مورد نوع دیگری به نام Robusta صحبت کنیم.

درختان روبوستا برای رشد حدود 1000 پا نیاز دارند. تنه های بزرگ و قوی صفاتی است که باعث می شود این درختان در شرایط سخت و نامطلوب پایدار و ناقص بمانند. درختان یا درختچه های روبوستا می توانند تا 10 پا رشد کنند.

ویژگی های دانه های قهوه روبوستا

  • عطر تلخ و کم است
  • جوانه های طعم موجود در شاخص بذر روبوستا تلخ است.
  • برای این گونه ، میانگین دمای بدن 2٪ است.
  • میزان کافئین دانه های روبوستا 1.7 تا 4 درصد است که تقریباً دو برابر دانه های عربیکا است.
  • قیمت پایین
  • چربی و شکر کمتری دارد
  • نژادها بزرگتر و از نظر آفات مقاوم تر هستند
  • این واقعیت که می گوییم این نوع عطر مقدار کمی دارد ، به معنای کمبود عطر آن نیست ، به این معنی است که در مقایسه با دانه های عربیکا عطر ضعیف تری دارد.

قهوه روبوستا نوع دیگری از دانه های قهوه است که 40٪ از تولید قهوه در جهان را تشکیل می دهد. درخت قهوه روبوستا در هوای گرم که بارندگی کمتری دارد و به خوبی رشد می کند و در شرایط محیطی بسیار مقاوم است. ارتفاع این درخت به 10 پا می رسد.

دانه های قهوه Robusta کوچک ، بافت دار و با کیفیت پایین تر از Arabica است و حاوی 1.7 تا 4 درصد کافئین است. (شاید دلیل مقاومت آنها در برابر شرایط سخت محیطی ، کافئین بالای آنها باشد)

قهوه روبوستا از اسیدیته و طعم تلخی کمتری نسبت به Arabica برخوردار است و بیشتر برای تهیه قهوه فوری و اسپرسو مورد استفاده قرار می گیرد (اسپرسو معمولاً از ترکیبی از قهوه Arabica و Robusta تهیه می شود).

فواید دان روبوستا

  1. قهوه روبوستا دارای خاصیت های مختلف طبیعی است و به دلیل مقادیر زیاد آنتی اکسیدان ها به درمان تب بالا و آسم کمک می کند.
  2. به دلیل داشتن کافئین زیاد ، به بهبود متابولیسم بدن کمک می کند و با افزایش چربی سوزی باعث کاهش وزن و کاهش وزن می شود.
  3. مقادیر زیاد کافئین موجود در قهوه روبوستا باعث افزایش عملکرد مغز و کاهش خطر آلزایمر و پارکینسون می شود.

درختان قهوه روبوستا (به نام Coffea canephora و Coffea robusta) در ارتفاعات کم ارتفاع تا 800 یا 900 متر کاشته می شوند.

این درختان از درختان عرب بلندتر و بادوام تر هستند. این نوع قهوه در جهان کمتر رشد می کند ، زیرا طرفداران کمتری دارد. این به دلیل مقدار زیاد کافئین و در نتیجه طعم تلخ آن است.

هر کس نوشیدنی های سنگین و تلخی مانند اسپرسو را ترجیح می دهد با قهوه روبوستا رابطه خوبی دارد.
قهوه روبوستا به طور عمده در کشور هایی نظیر ویتنام ، برزیل ، اندونزی و هند کشت می شود.

تفاوت بین قهوه Arabica و قهوه Robusta

همانطور که گفته شد ، Arabica و Robusta اساساً در چگونگی کاشت آنها به طعم و عطر آنها متفاوت است ، اما این تفاوت ها محدود به آنچه که در بالا به آن اشاره شد ، و حتی این دو نژاد نیست.

آنها همچنین در شکل دانه های خود متفاوت هستند.

از آنجا که ممکن است چشمان شما خسته باشد یا ممکن است دیگر بخواهید متن را بخوانید ، تصمیم گرفتیم تفاوت بین قهوه Arabica و قهوه Robusta را با یک اینفوگرافیک جذاب نشان دهیم تا بتوانید به سرعت و به راحتی بین این دو نژاد محبوب قهوه تمایز قائل شوید.