

لازانیا تازه با مرغ و گوشت گاو.
معده سبک تر و بسیار خوشمزه چون پر از پنیر است.
مواد معدنی:
6 سینه مرغ
100 گرم آفت تازه
3 برش موزارلا
150 گرم پارمزان تازه آن را پاره می کند
بشقاب 6 قاشق غذاخوری برای لازانیا تازه
10 با ریحان دویدن
2 حبه سیر ، خیلی کوچک برش دهید
2 قاشق غذاخوری lfuolu در روغن مورد علاقه خود
2 پنیر ریکوتا
نمک درشت 1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری فلفل تازه
Leibeiningar:
ابتدا با برش دادن مرغ و روکش قطعات با کاغذ پخت شروع کنید.
مرغ سیر ، ریحان ، روغن ، نمک و فلفل قرار دهید. با هر لقمه همه نهنگ ها را به خوبی مالش دهید.
بگذارید روی کوره به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد. استفاده از یک کوره بزرگ ساندویچی و یا برای کباب شدن قطعات مرغ نیز خوب است.
نیمی دیگر از مرغ پخته شده را کف ظرف لازانیا قرار دهید.
نیمی از پنیر ریکوتا را روی آن قرار دهید و سپس نیمی از پستو را پهن کنید.
روی آن را با 1/3 پارمزان و موزارلا قرار دهید. سپس 3 صفحه لازانیا اضافه کنید.
این کار را دقیقاً همانطور که از 3 صفحه آخر لازانیا در بالا استفاده می کنید تکرار کنید.
روی آن را موزارلا و پارمزان قرار دهید.
روی آن را با کاغذ پخت بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در 200 گرم آن را بپزید. کاغذ را با 15 دقیقه باقیمانده بردارید.
یک غذای فوق العاده ، سریع و باکلاس برای کل خانواده.
لذت بردن!
دستور العمل از twistedfood.co.uk
دیدگاهها