لازانیا تازه با مرغ و گوشت گاو.

معده سبک تر و بسیار خوشمزه چون پر از پنیر است.

مواد معدنی:

6 سینه مرغ

100 گرم آفت تازه

3 برش موزارلا

150 گرم پارمزان تازه آن را پاره می کند

بشقاب 6 قاشق غذاخوری برای لازانیا تازه

10 با ریحان دویدن

2 حبه سیر ، خیلی کوچک برش دهید

2 قاشق غذاخوری lfuolu در روغن مورد علاقه خود

2 پنیر ریکوتا

نمک درشت 1 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری فلفل تازه

Leibeiningar:

ابتدا با برش دادن مرغ و روکش قطعات با کاغذ پخت شروع کنید.

مرغ سیر ، ریحان ، روغن ، نمک و فلفل قرار دهید. با هر لقمه همه نهنگ ها را به خوبی مالش دهید.

بگذارید روی کوره به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد. استفاده از یک کوره بزرگ ساندویچی و یا برای کباب شدن قطعات مرغ نیز خوب است.

نیمی دیگر از مرغ پخته شده را کف ظرف لازانیا قرار دهید.

نیمی از پنیر ریکوتا را روی آن قرار دهید و سپس نیمی از پستو را پهن کنید.

روی آن را با 1/3 پارمزان و موزارلا قرار دهید. سپس 3 صفحه لازانیا اضافه کنید.

این کار را دقیقاً همانطور که از 3 صفحه آخر لازانیا در بالا استفاده می کنید تکرار کنید.

روی آن را موزارلا و پارمزان قرار دهید.

روی آن را با کاغذ پخت بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در 200 گرم آن را بپزید. کاغذ را با 15 دقیقه باقیمانده بردارید.

یک غذای فوق العاده ، سریع و باکلاس برای کل خانواده.

لذت بردن!

دستور العمل از twistedfood.co.uk