کارامل ماکیاتو یک نوشیدنی خوش طعم و جذاب برای تابستونه که خیلی ها علاقه دارن بهش و به راحتی می تونن درستش کنن.

ابتدا باید دستگاه اسپرسو را بشناسید تا ما بتوانیم کارامل کارامل را که در ایران با نام کارامل ماچایتیو نیز شناخته می شود ، به شما آموزش دهیم.

کارامل ماکیاتو چیست ؟

کارامل ماکیاتو

Espresso Maciato نوشیدنی ساده ای است که می تواند بدون استفاده از شربت ، شکلات یا طعم دهنده تهیه شود. در حقیقت ، این نوشیدنی یک شات اسپرسو + لایه ای از کف شیر است.

اگر عادت دارید انواع نوشیدنی های قهوه بنوشید ، به خصوص از Chiato Caramel. و شما هر شب پول زیادی را در یک کافه می گذرانید ، وقت آن است که شروع به کار برای خودتان کنید و مقداری صرفه جویی کنید.

اگر ترکیبی از قهوه ، شیر و طعم شیرین را دوست دارید ، نوشیدنی ماکیاتو لاته caramel latte را به شما پیشنهاد می کنم. و اگر عطر قهوه شدید را دوست دارید ، اسپرسو را از کیاتو امتحان کنید. در هر صورت بهتر است کمی در هزینه صرفه جویی کنید و نوشیدنی مورد علاقه خود را خودتان تهیه کنید.
مواد لازم برای کارامل شبکه کارامل

کارامل لاته ماکیاتو

شیر 3/4 (180 میلی لیتر) شیر
18 تا 21 گرم قهوه زمینی برای اسپرسو
1 گرم (28 گرم) شربت وانیل
شربت کارامل
همچنین بخوانید … تمرین هنری دیر هنگام در خانه
چگونه درست کنیم
شربت وانیل را درون یک لیوان بریزید

قبل از آن ، شما باید لیوان را با پر کردن آن با آب گرم گرم کنید. سپس یک فنجان شربت وانیل را درون یک لیوان بریزید. اگر می خواهید در نوشیدنی احساس کارامل بیشتری داشته باشید می توانید از ترکیبی از شربت کارامل و وانیل استفاده کنید.
شیر را درون یک کویل بریزید

سه چهارم فنجان (حدود 180 میلی لیتر) شیر پیچ گوشتی فلزی را بریزید.اگر دوست دارید کارامل ماکایاتو بسیار شیرین باشد ، می توانید قبل از بخار کردن مقداری کارامل نیز به شیر اضافه کنید وگرنه شیر با شیرینی که برای اولین بار به آن اضافه کرده اید شیرین می شود. یا شیر بادام به جای شیر. (خیلی خوشمزه است)

اسپرسو درست کنید

با فیلتر تمیز شروع کنید. 18 تا 22 گرم قهوه را داخل صافی بریزید. صورت قهوه را تراز کنید. دما (فشار 30-20 کیلوگرم فشار) مقدار کافی قهوه به طور مرتب بین 18 تا 22 گرم تغییر می کند تا مقدار مناسب دریافت شود.
کف شیر را آماده کنید

هنگام تهیه اسپرسو ، شیر را درون نان تست با نازل بخار گرم کنید. دمای شیر باید از 150 تا 160 درجه برسد. برای ایجاد کف کافی روی شیر ، باید پیچ ​​گوشتی را راهنمایی کنید تا جت بخار به آرامی به شیر آب برخورد کند. شیر را به یک فنجان شربت وانیل اضافه کنید. (نازل بخار باید با یک پارچه مرطوب تمیز شود.)
اسپرسو را روی صورت شیشه ای بریزید

دو عکس اسپرسو را مستقیماً در قسمت پایین شیر بریزید. و مواد را با یک قاشق طولانی مخلوط کنید.
در آخر با شربت کارامل رنگ آمیزی کنید.

یک نمودار مورب با شربت کارامل در قسمت بالای کف شیر تهیه کنید. ماکیاتو Caramel Latte آماده است.