قهوه کاراکولیس ، آیا این تنوع را می شناسید؟ قهوه کاراکولیس معروف به ناهنجاری علم قهوه است. چرا ؟ تنوعی که به ندرت توسط تولیدکنندگان تولید می شود ، طعم فنجان استثنایی است. نام خود را از کجا آورده است؟ ژنتیک آن چطور؟ آیا ما در مورد گرده افشانی صحبت می کنیم؟ پیش فرض؟ درباره این تنوع لوبیا هیچ وقت صحبت درباره آن متوقف نمی شود. بیایید در مورد تاریخچه و به جز یک لوبیای کمیاب که به طور فزاینده ای مورد بهره برداری قرار می گیرد ، یاد بگیریم. قهوه کاراکولیس هرگز از طریق فرهنگ و فرم بسیار خاص مورد حسادت قرار نمی گیرد.

قهوه کاراکولیس ، به طور خلاصه


برای اینکه خلاصه اینکه کاراکولیس چیست ، بیایید در مورد قهوه صحبت کنیم. اکنون می دانیم: هر میوه یا گیلاس قهوه حاوی 2 دانه است. دانه های قهوه از تنوع شناخته شده بیضی شکل خواهند بود. با این حال ، برخی از انواع هر بار فقط یک دانه تولید می کنند: ما به این شکل ژنتیکی کاراکولیس می گوییم.

Café Caracolis ، اطلاعات بیشتر


قهوه کاراکولیس یک شکل گرد دارد. این به معنی Caracol ، حلزون به زبان اسپانیایی است که به دلیل فرم غیرمعمول آن است. طعم و مزه های چنین قهوه ای فقط می تواند لذت طعم را ایجاد کند. این تنوع لوبیا در چندین کشور آمریکایی تولید می شود ، اما کاستاریکا بیشترین کیفیت را دارد.

لوبیای متفاوت ، فرهنگ یکسان


مطمئناً ، لوبیای کاراکولیس از نظر طعم بسیار نادر و استثنایی است. با این حال ، کشت آن در برابر سایر ارقام به همان شکل باقی مانده است. دانه های کاراکولیس ، طی همان فرآیند توسعه ، طی 9 ماه رشد می کنند. فقط شکل و طعم نهایی تغییر خواهد کرد.

Numbers and Caracolis


در سراسر جهان ، چندین کشور تولید کننده قهوه Caracolis را کشت می کنند ، اما این محصول بیش از 5٪ از تولید قهوه در جهان را نشان نمی دهد. کشورهای تولید کننده ، به ویژه کاستاریکا ، در مقایسه با سایر انواع مزارع ، فقط 1 تا 3٪ کاراکولی تولید می کنند.

Caracolis از کاستاریکا در Cafés Trottet


کافه کاراکولیس قهوه ای که از مزرعه Carole Zbinden ، شریک زندگی قهوه سبز ما برای چندین سال می آید. این قهوه 100٪ Arabica تمایل به ارائه رایحه های استثنایی از گیاهان و مرکبات را دارد. کباب کهربا به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا از طعم های خوب پرتقال لذت ببرند. این محصول در قلب دره مرکزی در Carizal de Alajuela در Jardin de Aromas در Carole Zbinden تولید می شود ، این یک فرهنگ و دانش بدون راز برای تولید کننده ما است.

قهوه

کاراكولیس در مزارع دوست ما كمتر از 5٪ ، بیش از 1 “250 متر بالاتر از سطح دریا. خاک که در کشور بسیار آتشفشانی است ، قهوه ای با طعم غنی است که در فنجان ها پیدا می کنیم.

آنلاین یا در فروشگاه ، یک قهوه را از Carole کشف کنید ، کاراکولیس . با چشیدن طعم و مزه در اطراف کاستاریکا سفر کنید. از طعم های استثنایی و کمیاب لذت ببرید.