روغن قهوه و چربی موجود در قهوه بقایایی است که می تواند منجر به اختلالات چشایی و سو mal عملکرد شود.

تمیز کردن منظم باعث حفظ تجربه قهوه و حفظ دستگاه شما می شود!

تمیز کردن – توصیه شده توسط سازنده:

تمیز کردن سر دستگاه قهوه:

1 فیلتر قهوه را روی دسته با فیلتر کور جایگزین کنید (فیلتر مهر و موم شده بدون سوراخ) یک قاشق چای خوری پودر را داخل سبد کور پر کنید

2 دسته را به بالای دستگاه وصل کنید و شیر آب را برای حدود 15 – 20 ثانیه باز کنید تا آب از پس مانده آب خارج شود (آب پاک شده از ورقه ورقه پاک شود)

3 دستگاه باید چندین بار با استفاده از صافی استاندارد (بدون قهوه) شسته شود.

دستگاه اکنون برای استفاده آماده است.

برای اطمینان از تمیز بودن دستگاه ، از در مطالب گاه به گاه.