روغن قهوه و چربی موجود در قهوه بقایایی است که می تواند منجر به اختلالات چشایی و سو mal عملکرد شود.
تمیز کردن منظم باعث حفظ تجربه قهوه و حفظ دستگاه شما می شود!
تمیز کردن – توصیه شده توسط سازنده:
تمیز کردن سر دستگاه قهوه:
1 فیلتر قهوه را روی دسته با فیلتر کور جایگزین کنید (فیلتر مهر و موم شده بدون سوراخ) یک قاشق چای خوری پودر را داخل سبد کور پر کنید
2 دسته را به بالای دستگاه وصل کنید و شیر آب را برای حدود 15 – 20 ثانیه باز کنید تا آب از پس مانده آب خارج شود (آب پاک شده از ورقه ورقه پاک شود)
3 دستگاه باید چندین بار با استفاده از صافی استاندارد (بدون قهوه) شسته شود.
دستگاه اکنون برای استفاده آماده است.
برای اطمینان از تمیز بودن دستگاه ، از در مطالب گاه به گاه.
دیدگاهها