در اینجا یک خلاصه آموزنده از محتوای قند برخی غذاها و تأثیر آنها بر قند خون وجود دارد. این احتمال وجود دارد که بسیاری از ما قند خون بالا داشته باشیم بدون اینکه تصوری از آن داشته باشیم.

شاید شما تشنه هستید یا باید دائماً پوست بکشید. ممکن است شما بریدگی یا زخمی داشته باشید که دیرتر بهبود یابد یا خستگی غیرمعمول داشته باشید. آنچه احتمالاً بیشتر است این است که شما هیچ علامتی ندارید. افزایش قند خون ایده بدی است. این پیری را تسریع می کند ، باعث دیابت نوع 2 می شود و خطر بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد.

در این زمینه ، مهم است که بدانیم کدام غذاها قند خون را افزایش می دهند و کدام غذاها کمتر مانع مدیریت قند خون می شوند. شاخص گلیسمی یا گلیسمی نقش مهمی در این امر دارد ، اما تعیین می کند که آیا غذای مورد نظر باعث افزایش قند خون می شود یا خیر. هرچه شاخص گلیسمی بالاتر باشد ، قند خون نیز بالاتر است.

این پزشک کانادایی دیوید جنکینز بود که در سال 400 GI (شاخص گلیسمی) یا شاخص گلیسمی انسان اول را تعریف کرد. جنکینز سپس در دانشگاه تورنتو تحقیق کرد. وی در حال تحقیق در مورد تأثیر غذاهای حاوی کربوهیدرات بر قند خون افراد دیابتی بود. در آن سال ها ، اکثر مردم معتقد بودند که کربوهیدرات های ساده سریعترین و بیشترین قند خون را افزایش می دهند ، در حالی که کربوهیدراتهای پیچیده و نشاسته باعث نوسانات قند خون کوچکتر می شوند. جنكینز دریافت كه این كاملاً ساده نیست و نشان داد كه برخی از غذاهای نشاسته ای نسبت به برخی از غذاهایی كه حاوی قندهای ساده تری هستند نوسانات بیشتری در قند خون ایجاد می كنند. به عنوان مثال ، محتوای قند سیب کمتر از سیب زمینی است ، اگرچه سیب حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات ساده و سیب زمینی مقدار زیادی کربوهیدرات پیچیده یا نشاسته است.

ضریب شکر معیاری از محدوده 0 – 100 است. این ضریب تأثیر یک ماده غذایی خاص را بر قند خون اندازه گیری می کند. غذاهای با شاخص گلیسمی بالا باعث افزایش سریع و زیاد قند خون می شوند ، در حالی که غذاهایی که مقدار قند کمی دارند باعث افزایش کمتر و کند قند خون می شوند. شکر خالص (گلوکز) ضریب قند دارد 98. غذاهایی که دارای محتوای قند 69 هستند دارای محتوای قند بالا هستند. غذایی با محتوای قند در محدوده 61 – 72 تصور می شود که دارای محتوای قند متوسط ​​متوسط. اگر مقدار قند کمتر از 60 او کم در نظر گرفته می شود.

غذاهای کم قند

• آجیل بو داده / نمک زده • ماست کم چرب

• خیار

• بادمجان
• گوجه فرنگیها

• فلفل قرمز

• کلم بروکلی
• اسفناج
• گیلاس

• ساختن

• گرفتن

• لوبیاهای قرمز

• شیر 27

• عدس 32

• زردآلو خشک 41

• خمیر فتوسین 41

• Undanrenna 41

• ماست میوه ای کم چرب 44

• اسپاگتی سبوس دار 44

• Epli 45

• گلابی ها 38

• سوپ گوجه 40

• رشته فرنگی 40

• اسپاگتی سفید 48

• تمام سبوس 42

• هلو 42

• بلغور جو دوسر 48

• سوپ لوبیا 45

• پرتقال ها 45

• ماکارونی 46

• آب پرتقال 47

• گوکریتور 55

• لوبیا سبز 48

• لوبیای پخته شده در سس گوجه فرنگی 55

هویج آب پز 59

• شیر کاکائو 52

• کیوی 54

• ویژه K 61

• سیب زمینی های شیرین 54

• موز 62

عوامل مختلفی غیر از خود کربوهیدرات ها بر شاخص قند تأثیر می گذارند. به عنوان مثال. مقدار چربی و سفیده در رژیم غذایی تأثیر دارد. چربی معمولاً میزان قند را کاهش می دهد. این توضیح می دهد که چرا شکلات و بستنی دارای قند کمتری از حد انتظار هستند. علاوه بر این ، چیپس سیب زمینی پرچرب می تواند قند کمتری نسبت به سیب زمینی کم چرب داشته باشد. مقادیر بالای فیبر همچنین محتوای قند را کاهش می دهد زیرا جذب قند از دستگاه گوارش کندتر است. محصولات غلات کامل به دلیل محتوای فیبر زیاد ، به طور کلی قند کمی دارند. آشپزی خود نیز روی محتوای شکر تأثیر می گذارد. به عنوان مثال. سیب زمینی پخته شده دارای محتوای قند قابل توجهی بالاتر از سیب زمینی پخته است. به نظر می رسد که سیب زمینی های پخته شده در صورت سرد خوردن ، قند کمتری نسبت به گرم خورده دارند.

غذایی با قند متوسط ​​

  • ماسلی
  • انبه 59
  • سیب زمینی آب پز

  • برنج باسماتی 58
  • عسل 58
  • بیسکویت “هضم کننده”
  • پیتزا با پنیر و گوجه فرنگی

  • Rjómaís 63
  • سیب زمینی های جدید 62

  • کوکاکولا 63
  • کشمش 66
  • دانه های کوسکوس 65
  • نان چاودار 67
  • آناناس تازه 68

  • نوعی از نان شیرین 67
  • شکلات مریخ 70
  • Weetabix 72
  • نان سبوس دار 72
  • غذایی با محتوای قند بالا



    • پوره سیب زمینی
    • نان گندم
    • هندوانه 48 • بیگلا 54 • Cheerios 55 • سیب زمینی سرخ کرده 75

    • پوسته سیب زمینی • حلقه های کوچک 55 • کوکو پاپ 58 • کیک های برنجی • ترد برنج • برشتوک 84

    • سیب زمینی پخته • باگت 58 برنج سفید آب پز 100

    چرا فاکتور قند مهم است؟

    اعتقاد بر این است که اگر غذاهایی با مقدار قند کم بخورید ، قند به تدریج وارد جریان خون می شود و بنابراین نوسانات قند خون اندک خواهد بود. این منجر به تأمین انرژی نسبتاً مداوم می شود ، به این معنی که احساس سیری بیشتر طول می کشد و کمتر احساس گرسنگی سریع می کنید. با این حال ، غذاهایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند باعث افزایش سریع قند خون می شوند که مدت زمان طولانی تری ادامه دارد. کمی بعد می تواند منجر به گرسنگی و خستگی شود ، بنابراین احتمال دارد که میان وعده های اضافی دریافت کنید. این می تواند منجر به الگوی رفتاری شود که در اضافه وزن و چاقی م contributeثر است. علاوه بر این ، سطح بالای قند خون منجر به افزایش تولید انسولین می شود. این امر باعث می شود کبد بیشتر از سایر موارد ، قند را به چربی تبدیل کند.

    متأسفانه ، یک رژیم غذایی ناسالم و سالها عدم تحرک می تواند منجر به چیزی شود که به عنوان “مقاومت به انسولین” شناخته می شود. به عبارت دیگر ، مقاومت بدن در برابر انسولین بیشتر می شود. در نتیجه ، قند خون شما افزایش می یابد ، اما قند خون بالا پیش ماده دیابت نوع 2. با افزایش قند خون ، لوزالمعده شما با پمپاژ بیشتر و بیشتر انسولین پاسخ می دهد. اما این مثل این است که سر بچه هایتان فریاد بزنید. به زودی آنها دیگر گوش نمی دهند.

    منابع: Mataræði.is و کتاب رژیم قند خون نوشته میشل موسلی.

    به یاد داشته باشید در فیس بوک به ما بپیوندید