• شرح
  • اطلاعات بیشتر

دانه های قهوه اتیوپی برای قهوه فیلتر و پیستون امتحان می شوند ، به راحتی می توان برای حفظ حداکثر رایحه های قهوه بو داد

چه حسی دارید؟

صاف ، میوه ای و شیرین ، همراه با وانیل ، اسطوخودوس و لیمو. قهوه تازه بو داده ممکن است درک کلی شما از چگونگی قهوه را تغییر دهد

جزئیات بیشتر

منبع: اتیوپی

منطقه: روز بنسا – سیدمو

قد: 1 ، 14 -1) متر از سطح دریا

فشار: 200٪ Arabica Hairlom

دوره برداشت: اکتبر – دسامبر

پردازش: کاملاً شسته شده

مزرعه Daya Bansa در قلب روستای Chantawin ، در فاصله

واقع شده است. کیلومتر از شهر دی ، در یک جنگل طبیعی و درختان محلی که سن آنها بالاتر تخمین زده شده است 200 خواب.

این مزرعه در دسترس برج های خارج از روستاهای بمبا ، شانتوانا و تاکستان است. این رودخانه ها را احاطه می کند که یکی از آنها شانتاوین را از بمبا که از تپه های بالای کرمو عبور می کند جدا می کند. برای حفظ سایه های طبیعی و حاصلخیزی خاک با مشاوره کارشناسان وزارت کشاورزی ، درختان سایه دار مختلفی در مزرعه کاشته می شود. عربیکا که در جنگل هایی که در منطقه کاپا هستند به صورت وحشی رشد می کند. قهوه اتیوپی یکی از متنوع ترین و منحصر به فردترین قهوه های جهان است.

این نوع در منطقه Sidmo در جنوب پایتخت آدیس آبابا رشد می کند. این جنوبی ترین و پربارترین منطقه در کشور است. این منطقه به عنوان منطقه ای با شرایط آب و هوایی ایده آل برای پرورش قهوه شناخته می شود. همه اینها به دلیل ارتفاع زیاد بین 1600 –
متر ، بارانهای فراوان ، دمای مطلوب و خاک غنی

Sidmo Washed قهوه ای با کیفیت بالا است که معمولاً دارای طعم های لیمو شیرین و گل های گل است و تعادل ایده آلی بین اسیدیته و بدن دارد. بعضی اوقات می توان این نوع را با قهوه منطقه ییرگاچف مقایسه کرد.

برای قهوه اتیوپی ، درجه 2 نشان می دهد که قهوه شسته شده است. همچنین ، تفاوت بین سطح 1 و 2 با تعداد نقص قابل مشاهده تعریف می شود. اگر قهوه طبقه بندی سطح 1 داشته باشد ، 0 تا 3 نقص دارد. این نادر است! قهوه درجه 2 امکان نقص 4 – 14 را فراهم می کند. به طور کلی ، کیفیت قهوه شسته از قهوه شسته نشده سازگارتر است.

قیمت هر

گرگر ₪

10

تعداد

1 کیلوگرم، C

قیمت به 12 Gr ‘

14