1. تفت سبک با پخت معمول قهوه تفاوت چندانی با تفت معمولی ندارد. با این حال ، انواع مختلف بو دادن تأثیر زیادی در طعم نهایی قهوه دارد. 3 نوع کباب رایج وجود دارد: روشن ، کهربا و قهوه ای. این سه تفاوت ظریف کاملاً طعم قهوه را تغییر می دهد ، اما نه تنها این. قهوه از سایه ای به سایه دیگر یکسان نخواهد بود ، اما روش استخراج نیز باید تجدید نظر شود. به عبارت دیگر ، چه چیزی باید در مورد پخت سبک دانه های قهوه به یاد داشته باشید؟ چه تفاوت هایی دارند؟ چه زمانی از رست سبک برای قهوه استفاده می کنید ، و چرا؟ تمام توضیحات واضح ما را در مورد روش پخت و پز که بیشتر و بیشتر مورد استقبال نسل های جوان قرار دارد ، کشف کنید. روشن ، کهربا یا قهوه ای … ما با آشکار کردن زیباترین اسرار قهوه ، همه چیز را در مورد این عمل پختن دانه به قلب فاش می کنیم!

برشته شدن سبک ، برمی گردد به اصول اولیه!

برشته کردن عمل پختن یک محصول غذایی طبقه بندی شده در آنچه است صنایع غذایی مانند قهوه یا دانه های کاکائو نامیده می شود. با این وجود ، تفت دادن قهوه به راحتی پختن غذای شما در خانه نیست: ما در مورد یک دستگاه بو دادن که از یک طبل تشکیل شده و قهوه سبز در آن وارد می شود صحبت خواهیم کرد. در داخل ، قهوه هنگام پخت به صورت دایره ای چرخانده می شود تا هر دانه ای پخته شود. مانند کوره های خانگی معمول ، دستگاه کباب کردن همیشه از یک کرونومتر و درجه بریانی تشکیل شده است که فقط Master Roaster تصمیم خواهد گرفت. وقتی قهوه برای اولین بار کشف شد ، هنوز دستگاه پخت و پز وجود نداشت. بنابراین در اتیوپی دانه های سبز قهوه را روی تابه ای با دود خوب نان تست پختند. علاوه بر این ، این روش در فرهنگ آنها لنگر دارد و بعضی مناطق هنوز هم این روش پخت و پز را انجام می دهند.

تفاوت نور ، عنبر و بو دادن قهوه ای؟

سایه بو دادن در حین پخت مشخص نمی شود اما می توان آن را در درجه انتخاب شده و همچنین زمان پخت تنظیم کرد. در واقع ، رستوران برای تولید انواع رایحه ها ، درجه حرارت و زمان پخت کافی را برای هر نوع رقمی انتخاب خواهد کرد. سایه بو دادن تنها پس از بو دادن ، هنگامی که دانه ها به مرحله پر زرق و برق می رسند ، برجسته می شود: این یک دستگاه Probat است که تعداد رنگ قهوه را تعیین می کند. در عوض ، یک قهوه شفاف از 115 – 120 در دستگاه رنگ درجه بندی می شود. از طرف دیگر ، یک قهوه کهربا بین 89 – 115 طبقه بندی می شود. و سرانجام ، دانه های قهوه که مدت بیشتری در دستگاه تفت داده می شوند ، رنگ پخت خواهند داشت که به 20 نزدیکتر خواهد بود – 89 در زیر 80 ، قهوه بیش از حد پخته خواهد شد ، و در نهایت طعم نهایی آن تلخ و دانه ها غیر قابل نوشیدن خواهند بود. در مورد سطح آشپزی سبک تصمیم گیری می شود: برای بدست آوردن سایه نسبتاً روشن ، لازم است که با یک برشته شدن آهسته بین شروع کنید – 20 دقیقه بسته به تنوع

تفت سبک ، برای کدام قهوه؟

اما بله. سوال اساسی! رست سبک برای چه نوع قهوه ای استفاده می شود و چرا؟ از بو دادن این سایه عمدتا در قهوه های مخصوص استفاده می شود. در واقع ، قهوه های محلی از یک مزرعه واحد تولید می شوند ، که تولید یک نوع متفاوت را در یک زمین ویژه احتیاج دارند. از کارول نمونه بگیرید: در مزارع خود ، او انواع مختلفی مانند Catuai یا Caturra تولید می کند. توطئه های آن به خوبی تفکیک و شناسایی شده است ، زیرا گونه ها به خودی خود بی نظیر هستند. پختن کمی لوبیا برای قهوه های مناطق مرتفع ایده آل است زیرا رشد آنها به دلیل پیچیدگی کاهش می یابد. بنابراین برشته شدن باید بسیار سبک باشد و تهاجمی نباشد. هنگامی که یک قهوه خاص تفت داده می شود ، برای جلوگیری از ایجاد اختلال در تولید دانه در طبل ، یک کباب سبک محاسبه می شود تا تمام رایحه های قهوه تولید شود. بنابراین ، این قهوه از 89 در دستگاه یقه ما طبقه بندی می شود ، تا لذت جوانه های چشایی را بخورد. 120