برداشت قهوه یک قدم مهم برای کشاورزان است ، زیرا این مرحله نهایی در رشد دانه تعیین می کند که آیا فصل موفقیت آمیز بوده است یا خیر. دوره برداشت قهوه به هر یک از مزارع بستگی دارد و همچنین به ترور بستگی دارد. در واقع ، انتخاب پیت نوآر بسته به کشور در یک فصل نیست. در کشورهای آفریقایی یا کشورهای آمریکایی همه چیز بسته به آب و هوا تغییر می کند! بنابراین ، دوره فصلی … چگونه است؟ در مورد این مرحله که در فرآوری قهوه ضروری است ، چه چیزهایی را باید بخاطر بسپارید؟ ما همه چیز را در یک پست وبلاگ جالب ، که خوشمزه ترین اطلاعات سرزمین را برجسته می کند ، برای شما آشکار می کنیم! دوره چیدن نه تنها داستان برداشت غلات است. بلکه پدیده مهمی است که منجر به مرحله پردازش قهوه می شود ، برای تولیدکنندگان کوچک نیز بسیار مهم است!

برداشت قهوه ، اطلاعات کلیدی

یکی از اولین اطلاعات حیاتی که باید در مورد مزارع قهوه به خاطر بسپارید ، بهره وری یک درخت است. آیا می دانید یک درخت عربیکا در هر فصل به طور متوسط ​​بین 2 تا 3 کیلو گیلاس تازه تولید می کند؟ دوره برداشت قهوه در طول یک فصل ، چندین بار ، اما فقط یک بار در سال انجام می شود. تولیدکنندگان در طول فصل باید با چالش های زیادی روبرو شوند. آیا می دانید زمان برداشت بسته به منطقه بین 2 تا 3 ماه متغیر است؟ در حقیقت ، بیشتر مزارع هر ساله از همان کارگران فصلی دعوت می کنند تا بیایند و کارهای برداشت را انجام دهند. برداشت در بعضی از کشورها در بهار و در برخی دیگر در پاییز انجام می شود. همه چیز به کشورهای تولید کننده بستگی خواهد داشت! با این حال ، از آنجا که روش های مختلف برداشت وجود دارد ، برخی از کشورها نیازی به مواجهه با چالش های کارگران فصلی ندارند!

برداشت قهوه ، روش ها!

آیا می دانید چندین روش برداشت قهوه وجود دارد؟ بنابراین ما در مورد 3 روش که بیشتر در کشورهای قهوه استفاده می شود صحبت خواهیم کرد: چیدن ، سلب کردن ، مکانیکی. این سه روش چیدن قهوه بسیار متفاوت است و به دلیل خاص بودن (ارتفاع ، سطح زمین ، حساسیت ، آب و هوا) در هر تریر قابل استفاده نیست. روش مکانیکی روشی به نام تخریب کننده محیط زیست است زیرا شامل تکان دادن درخت قهوه برای تخریب هرچه که هست وجود دارد: گیلاس رسیده ، گیلاس نارس ، گیلاس پژمرده یا حتی برگ درخت ، که برای رشد درخت و گیلاس های باقیمانده نیز بسیار ضروری است. روش استریپینگ شامل تراشیدن یک شاخه کامل با دست (مانند سیخ گوشت) برای جمع آوری هرچه که هست وجود دارد. البته این روش به صورت دستی انجام می شود اما همیشه برای محیط زیست بی خطر است. بهترین روش هنوز چیدن است: این روش برداشت دستی و انتخابی گیلاس های رسیده قابل مشاهده با چشم غیر مسلح ، بدون لمس گیلاس های همیشه سبز و تکامل نیافته و شاخه ها یا حتی برگ ها است.

برداشت قهوه و چالش ها

هر ساله تولیدکنندگان با چالش های زیادی مانند خشکسالی برگ قهوه روبرو می شوند درختان یا حتی گرم شدن کره زمین. تولید کنندگان اقدامات مختلفی را برای محافظت از درختان قهوه خود انجام می دهند ، اما تا کی می توان از درختان قهوه به روشی طبیعی محافظت کرد؟ چیزی که ما می توانیم به یاد بیاوریم این است که شما باید از روش انتخاب استفاده کنید ، زیرا این روش شامل برداشت انتخابی و پایدار بدون آسیب رساندن به محیط زیست است.