اندازه دانه ، چرا در انتخاب قهوه اینقدر مهم است؟ قهوه عمدتا با توجه به اصل آن انتخاب می شود. تنها با تمایل به انتخاب تخصص های خاص است که می توان تمام پارامترهای یک قهوه شناسایی شده را درک کرد: عطر ، عطر و طعم ، ارتفاع ، نوع قهوه ، تنوع و موارد دیگر. اندک شناخته شده ، اندازه دانه بیشتر و بیشتر صحبت می شود ، زیرا کیفیت قهوه نیز در این منطقه پخش می شود. آیا تا به حال به دانه های قهوه در اندازه های مختلف توجه کرده اید؟ بیایید موضوعی را کشف کنیم که ما را مجذوب خود کرده است. اندازه صحیح چیست؟ علاوه بر این ، آیا اندازه کاملی وجود دارد؟ بیایید همه اینها را از طریق پست روز وبلاگ خود بدانیم.

اندازه دانه: نوع قهوه


بسته به نوع تولید شده و ترورایی که توسط تولید کننده انتخاب می شود ، اندازه دانه متناسب است. برای صحبت در اندازه های مختلف ، تغییر تنوع کافی است: یک پرورش دهنده می تواند انواع مختلفی تولید کند. با این حال ، بسته به نحوه پرورش کشاورز ، همین تنوع می تواند اندازه های مختلفی داشته باشد. همه چیز به کیفیت کشت در خاک بستگی خواهد داشت.

اندازه دانه: چگونه جدا می شوند؟


دانه های کوچک سبز عمدتا به لطف دستگاه “ارتعاشی” از هم جدا می شوند که مرتب کننده های ارتعاشی نامیده می شوند. این دستگاه دانه های قهوه را “می لغزد” تا اندازه آنها جدا شود. این روش سریع و کارآمد است ، اما هیچ کس کیفیت فوق العاده خوب مرتب سازی را تضمین نمی کند.

در خاک های خاص در ارتفاع بسیار زیاد ، دسترسی به ماشین آلات صنعتی خاص برای کار انسان را با سرعت بیشتری انجام دهید به عنوان مثال در پاناما ، جداسازی صفحات مختلف دانه در 100٪ دستی انجام می شود. این یک کار بسیار طولانی و دقیق است ، اما اجازه می دهد تا برای تعادل هماهنگ در یک کیسه جوته ، اندازه ها را کاملاً تفکیک کنید.

چرا دانه های مختلف را جدا می کنیم قهوه بر اساس اندازه؟


قهوه ها به دلیل ساده مدت زمان پخت و پز از هم جدا می شوند : دانه های ریز احتیاج به تفت دادن با زمان کمتری دارند در حالیکه قهوه های پرپشت و بزرگتر مدت بیشتری بو داده می شوند تا از طریق هسته بو داده شوند.

آنچه اتفاق می افتد اگر قهوه هایی با اندازه های مختلف با هم تفت داده شوند؟

ما در مورد پخت و پز نامناسب صحبت خواهیم کرد. در واقع ، پختن همه چیز با هم باعث برهم خوردن برشته شدن قهوه می شود. لوبیای کوچک در نهایت خیلی تفت داده می شود در حالی که لوبیای بزرگ به سختی پخته می شود. از این رو دریافت کیسه های جوت طبقه بندی شده بسیار خوب برای انجام تفت دادن با کیفیت بسیار مهم است.

کنترل


هر بار که دسته ای قهوه سبز دریافت می کنیم ، نمونه گیری را انجام می دهیم: این مرحله بررسی اندازه دانه ها با چشم غیر مسلح و سپس تفت دادن و چشیدن برای از بین بردن طعم بد قهوه.