اسپرسو چیست؟ ما مقدار زیادی از آن را در سراسر جهان می نوشیم ، بنابراین تقریباً 2 میلیارد فنجان از آن مصرف می شود! اما ، بندرت از این نوشیدنی صحبت می کنیم که در سراسر کشورها تبدیل به کیش شده است و تقریباً دو قرن از آن قدردانی می کنیم. در مقالات قبلی تفاوت بین اسپرسو و واژه اسپرسو را دیدیم. اما داستان واقعی اسپرسو قهوه چیست؟ این محصول تاریخی را چگونه توصیف می کنید؟ تغییرات واژگان برای تعیین این عکس کوچک بسیار قدردانی شده چیست؟ از طریق تم روز خود ، ما حتی اسرار قهوه بیشتری را فاش خواهیم کرد تا شما را بارها و بارها در تاریخ پسر کوچک سیاه غرق کنیم. بنابراین اجازه دهید تعریف ، توصیف و خالق آن را در چند جمله کوتاه بررسی کنیم! پادشاه اسپرسو شوید!

اسپرسو: شرح مختصری


اسپرسو به نام های اکسپرس ، اسپرسو یا اسپرسو نیز شناخته می شود. این قهوه کوتاه کوتاه با استخراج تحت فشار و به سرعت به ما می رسد و نوشیدنی بسیار قوی را که بوسیله یک عطر غالب به خصوص هدایت می شود ، در دهان ارائه می دهد. این روش استخراج با استفاده از تراوش با استفاده از یک دستگاه قهوه ساز سنتی که به طور ایده آل برای این کار ایجاد شده است ، حاصل می شود. چطور پیش میره؟ در حقیقت ، یک ماشین سنتی امکان استخراج قهوه ریز آسیاب شده با آب گرم کنترل شده و فشار دقیقاً 9 بار را فراهم می کند. در واقع ، برخی از دستگاه های قهوه ساز سنتی دارای فشار سنج در قلب قسمت جلویی آن هستند تا فشار دستگاه را در میله ها نشان دهند. اگر دستگاه قهوه نواری کمتر از حد توصیه شده را نشان دهد ، ممکن است دستگاه از کار بیفتد یا از تعمیر و نگهداری برخوردار نباشد. بنابراین تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که یک سنگ زنی بسیار مناسب برای شات کوچک تهیه کنید ، آن را در یک فیلتر فیلتر بسته بندی کنید و وقتی دستگاه نشان داد آماده است برای انجام آن ، آن را دم کنید. با کلیک روی اینجا دستگاههای قهوه سنتی ما مناسب برای سیاه پوستان کوچک خود را کشف کنید. .

اسپرسو ، تمام آنچه در مورد قهوه

باید بدانید
از نظر بصری ، این نوشیدنی به رنگ قهوه ای تیره است که روی آن یک کف خامه ای از رنگ طلایی یا ببر قرار دارد. بنابراین این کرم خواهد بود که از روغن ، قند و پروتئین تشکیل شده است. آیا می دانید کرم بالای قهوه به شما امکان می دهد تمام رایحه های استخراج شده را هنگام کنترل دمای فنجان خود حفظ کنید؟ به همین دلیل است که یک قهوه فیلتر سریعتر از یک عکس کوچک خنک می شود. کرم قهوه نباید زودگذر باشد: خوب باید آن را متراکم ، بسیار صاف و بدون حباب های کوچک ببینید.

PS: چگونه می دانم که کرم من خوب است؟ با استفاده از یک قاشق ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که اسپرسو را بهم بزنید. اگر کرم در اثر تماس با قاشق تمایل به ناپدید شدن سریع دارد ، ممکن است قهوه شما به خوبی استخراج نشود.

برای استخراج اسپرسو ، شما باید 7 گرم خوب آسیاب شده تهیه کنید. قهوه بو داده به نظر می رسد ، طبق افسانه ها ، قهوه اسپرسو باید بدون شکر و بدون شیر سرو شود تا همه غذاهای لذیذ حفظ شود. نظر شما چیست؟

چه کسی اسپرسو را ایجاد کرده است؟

اسپرسو سپس از تورین ، یک شهر به ما می آید در ایتالیا. به لطف اختراع دستگاه اسپرسو توسط آنجلو موریوندو ، که حق ثبت اختراع آن را ثبت کرد ، در 1884 بود. از این کشور است که تمام ایده های ما درباره “قهوه ایتالیایی” ناشی می شود. در زمان های قدیم ، چیزی به عنوان روش مناسب استخراج برای قهوه وجود نداشت: سازنده Slow Coffee برای روش ملایم وجود داشت یا قهوه به روش قدیمی وجود داشت. بنابراین فقط در قرن بود که همه چیز به لطف اختراع موفق آنجلو موریوندو تغییر کرد. به لطف اوست که می توانیم از همه طعم ها و رایحه های قهوه اسپرسو خوب لذت ببریم!

و شما ، قهوه اسپرسو مورد علاقه شما چیست؟