ارزیابی قهوه آسان نیست. چگونه یک قهوه را به درستی ارزیابی کنیم؟ چگونه می توان خصوصیات آن را تشخیص داد؟ چگونه قبل از ترک مزه ، ظاهر آن را قضاوت کنیم؟ با مشاهده دانه های قهوه ، در نگاه اول هیچ چیزی پرش نمی شود. از نظر بصری ، تشخیص ترشک ، منشأ و منشاء دانه ای که در مقابل آن هستیم ، تقریباً غیرممکن است.

برای ارزیابی یک قهوه ، ابتدا باید درمان آن را تشخیص دهیم ، که قابل مشاهده برای چشم است. درست مانند شراب ، شکلات ، چای یا هر محصول کشاورزی ، قهوه را باید با شرایط آب و هوایی سازگار کرد تا از نظر کیفی توسعه یابد. علاوه بر شرایط آب و هوایی ، به منظور ارائه طیف وسیعی از انواع استثنایی قهوه ، باید پارامترهای زیادی در نظر گرفته شود. مانند سایر محصولات ، دانه قهوه نسبت به محیط خود بسیار حساس است و تمام مراحل با آن روبرو می شود: کشت؛ تولید؛ سرخ کردن؛ خشك كردن؛ بسته بندی ؛

هر کشور برای ارزیابی یک قهوه از مدل طبقه بندی دانه ها با توجه به اندازه ، کیفیت ، تولید و تنوع خود استفاده می کند.

برای ارزیابی یک قهوه ، معیارهای مشخصی برای بسته بندی کامل در بسته بندی آنها اعلام شده است:

منبع: ما در مورد یک کشور صحبت نخواهیم کرد ، ما عمدتا در مورد یک کشور صحبت می کنیم تولید کننده ، منطقه تولیدی.

گونه ها: ما از Arabica یا Robusta

صحبت خواهیم کرد انواع: صدها نفر وجود دارد ، به خصوص برای Arabica

درمان: 4 درمان قهوه وجود دارد: شسته ، ساده ، نیمه شسته شده. این بسیار مراحل تحول قهوه را تعیین می کند.

رطوبت: بیشتر تولید کنندگان میزان رطوبت را نشان می دهند: این به میانگین استاندارد در گفته می شود). ٪.

پرنعمت: این سال تولید و برداشت است. به عنوان مثال ، هنگامی که قهوه برداشت و فرآوری شده است 2019 – 2020 ، به این معنی است که بسیار اخیر است.

ظاهر لوبیا: طبقه بندی احتمالی مختلفی برای لوبیای قهوه وجود دارد. به عنوان مثال ، یک دانه لوبیا به نام لوبیا آزمایشگاهی در یک دسته لوبیای بلند طبقه بندی می شود.

اندازه: یک دانه قهوه قهوه بین 4 تا 8 میلی متر اندازه گیری می شود.

رنگ: یک دانه قهوه روبوستا بین زرد و قهوه ای خواهد بود. یک دانه قهوه عربیکا به رنگ سبز و قهوه ای خواهد بود.

ارزیابی یک قهوه تنها تمام این جنبه ها را شامل نمی شود ، گرچه آنها متعدد و مهم هستند. ارزیابی یک قهوه همچنین شامل تجزیه و تحلیل مراحل زیر می باشد که برای دستیابی به کیفیت مناسب قهوه نیاز به توجه زیادی دارد.

قهوه را با قهوه سبز ارزیابی کنید

تجزیه و تحلیل ها با یک مرحله حسی آغاز می شود: ما وقت می گیریم تا بوی دانه

را قدردانی کنیم. قهوه سبز که یادآور یونجه ، مزارع است.

نمونه

یک صنعتگر واقعی کباب اولین قهوه خود را در یک نمونه برشته می کند تا طعم حجامت را بچشد. این یک روش تجزیه و تحلیل برزیل است که در صورت عدم وجود ، ذائقه و نقایص قهوه قهوه را جدا می کند.

کباب کردن

یک کباب احترام گذار واقعی ، مطابق قواعد هنری ، تابوتهای خود را برشته می شود . صنایع دستی کلمه ای است که با ما صحبت می کند. پخت و پز قهوه ما در حدود بیست دقیقه انجام می شود. این زمان مناسب است که اجازه می دهد تا همه عطرها با سرعت زمان توسعه یابد. بعد از سرخ شدن ، در مورد فلنج صحبت خواهیم کرد. هر قهوه کد رنگی خاص خود را دارد که به آن اجازه می دهد هر بار که پخته شد ، هویت یکسانی داشته باشد.

سنگ زنی

ارزیابی یک قهوه از طریق آسیاب می رود! چگونه؟ “یا” چه؟ کافی است چند دانه قهوه را ریز خرد کنید ، و آنها را به خوبی بین نوک انگشتان بگذرانید. هنگامی که قهوه در زیر زمین دشوار است و شما احساس ناخوشایندی می کنید ، ما در مورد خنک شدن سریع قهوه ، سوخته ، صحبت خواهیم کرد.

وزن

ارزیابی یک محصول شامل وزنی است که برای مزه کردن و ارزیابی اضافه می شود. ما در مورد 6 تا 7 گرم قهوه زمین برای اسپرسو و در مورد 10 گرم برای قهوه آهسته آهسته صحبت خواهیم کرد.

ارزیابی نهایی

ارزیابی یک دانه در مرحله آخر شامل پر کردن یک برگه با کیفیت ، آنالیز حسی است که امکان در نظر گرفتن تمام پارامترهای دیده شده از طریق این مقاله را شمارش می کند.