
میزان تولید دم یا درصد تولید اسپرسو هسته اصلی دستور العمل است! چگونه می توان جریان ، قوام و فشار قهوه را برای به دست آوردن نرخ دمکرده ایده آل کنترل کرد؟ این٪ معروف در حقیقت رابطه ای است که بین مقدار قهوه و جرم نوشیدنی تزریق شده از آن پخش می شود. برای درک این درصد ، شما همچنین باید درک کنید که نسبت تولید دم به دم چیست. از طریق مقاله ما ، تمام نکات مربوط به یک باریستای واقعی را برای تهیه اسپرسو مطابق با استانداردها و روش های اجدادی کشف کنید!
میزان انفوزیون چیست؟
Ristretto
بازده پایین تر است. حجم نهایی کمتری برای بدست آوردن یک نوشیدنی پر جنب و جوش ، شدید و تیز استخراج می شود.
Espresso
سپس ما از آن صحبت می کنیم تعادل بین وزن و مقدار تزریق شده برای به دست آوردن قهوه کامل با یک شیرین متعادل.
لونگو
در اینجا ، گرامر تغییر نمی کند ، اما حجم آن به شدت افزایش می یابد. ما در مورد نوشیدنی دراز صحبت می کنیم که در صورت عدم انجام صحیح تزریق ، مزه را تلخ می کند.
قبل از پرداختن به موضوع نسبت ، لازم است مدت زمان ‘استخراج:
سریع
ما هنگام استخراج سریع از ریختن سریع صحبت می کنیم 20 ثانیه. در آخر ، ما یک قهوه اسید ، شیرینی کمتری و جسمی برجسته تر دریافت می کنیم.
استاندارد
ما در مورد یک تعادل متوسط صحبت می کنیم که هدف آن جریان قهوه بین 20 و 30 ثانیه. طعم نهایی شیرین ، کم و بیش اسیدی تر با بدن برجسته تر است.
کند
استخراج گاهی اوقات تا بالا می رود در 40 ثانیه ، ما در مورد قهوه های تلخ تر ، بسیار سبک به دلیل حجم بیشتر آب صحبت خواهیم کرد.
نرخ دمکرده ایده آل چیست؟
واقعاً میزان دمکرده ایده آل وجود ندارد ، زیرا همه چیز به قهوه بستگی دارد. در مورد قهوه از ارتفاع متوسط ، ارتفاع زیاد یا پایین صحبت خواهیم کرد. ارتفاع فرهنگ در مورد طعم قهوه چیزهای زیادی خواهد گفت ، زیرا پیچیدگی کم و بیش مهم خواهد بود.
فرض می کنیم که تعادل یک میزان دمکرده ایده آل است. با 1: 2 نشان داده شده است.٪ 50٪ است. هنگام تهیه اسپرسو ، تمام کاری که شما باید انجام دهید اینست که وزن قهوه مورد استفاده را اندازه گیری کنید و برای حجم دم شده از آن دو برابر استفاده کنید.
توسط به عنوان مثال ، اگر قصد تهیه G از قهوه arabica زمینی را دارید ، توصیه می کنیم از پایه تزریق شروع کنید نهایی (حجم فنجان) از 32 گرم برای بدست آوردن نسبت معروف 50٪.
دیدگاهها