صبح بخیر با یک قهوه خوب شروع می شود ، و هیچ چیز بهتر از قهوه نیست ، از دانه های قهوه سبز حاصل از تفت دادن در خانه ، که در اوج طراوت خود هستند و عطر و بویی فوق العاده در آشپزخانه پخش می کنند. راهنمای تفت دادن قهوه در خانه به ویژه برای دوستداران قهوه در هر کجا که باشد تهیه شده است و مخصوصاً برای کسانی که می خواهند بو دادن در خانه را تجربه کنند و قهوه تازه و بی نظیری را میل کنند که در اوج است.
چگونه کار را شروع می کنیم؟
ابتدا خود را به اجاق گاز و ظرف مجهز کنید ، اینها ابزارهای اساسی مورد نیاز هستند دوم اینکه خودتان را به صبر ، پارچه های مرطوب و کلمات آرامبخش مجهز کنید ، زیرا این فرآیند شامل دوده ، دود و پوسته قهوه است که در همه جای آشپزخانه پرواز می کند. کسانی که از حیاط یا بالکن برخوردار هستند می توانند قهوه بو داده را با کمک اجاق گاز و ماهیتابه در فضای بیرون کپی کرده و در نتیجه فضای داخلی را بدون دود نگه دارند. و برای کسانی که حیاط ندارند ، توصیه می کنیم از تفت دادن قهوه سبز در تابه صرف نظر کنند و تمرکز خود را روی اجاق پخت بگذارند.
اصول تفت دادن
تفت بر اساس حرارت با شدت متفاوت ، مخلوط کردن و خنک شدن است.
تفت دادن قهوه در فر
ابزارهای لازم:
- سینی پخت
- صافی ماکارونی
- قاشق چوبی
فر
فن
فرایند کار
بعد از اینکه گرم کردید فر را روی 150 درجه ها ، یک سینی فر را با یک لایه نازک دانه های قهوه ساده قرار دهید یا دانه های قهوه سبز و اجازه دهید سینی گرم شود. بعد از حدود 10 دقیقه ، فر را به درجه) تا اولین “صدای انفجار” شنیده می شود. بعد دانه های قهوه را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید و همچنان دما را افزایش دهید – 94 درجه ، به پخت لوبیا ادامه دهید تا رنگ آنها چرب شود. (و از روند تفت دادن قهوه همراه با رایحه سوخته نگران نباشید) سپس دانه ها را در صافی ماکارونی بیرون آورده و با استفاده از فن اجازه دهید تا خنک شوند. بعد از حدود هفت تا ده روز ، دانه ها به اوج رسیدن خود می رسند و شما می توانید از آنها قهوه ای با کیفیت و خوب تهیه کنید.
قهوه برشته در ظرف
ابزارهای لازم
- اجاق گاز یا اجاق گاز
- درب ظرف
- قاشق چوبی
- صافی
- فن
پان
روند کار
یک تابه را روی آتش سرخ کنید و بگذارید گرم شود. سپس لوبیا ها را در یک قالب نازک درون تابه بریزید و آنها را بپوشانید. پس از شنیدن اولین انفجار ، لوبیا باید خوب مخلوط شود. بر خلاف روند تفت دادن دانه های قهوه در فر – در اینجا مهم است که هوشیار باشید تا از سوختن دانه ها و از بین رفتن عطر جلوگیری کنید. وقتی دانه ها سرخ شدند ، حرارت را خاموش کرده و دانه های قهوه را به صافی ماکارونی منتقل کرده ، دانه های قهوه را با فن خنک کرده و هفده روز دیگر صبر کنید تا به اوج طراوت برسند.
نکته مهم: لوبیا را می توان روز بعد از بو دادن نیز مصرف کرد ، اما در روز بو دادن ، مانند – – در اولین ساعات ، فرآیندهای شیمیایی برای آزاد سازی دی اکسید کربن انجام می شود.
به طور خلاصه ، وقتی نوبت به فنجان قهوه شما می رسد – هدف کمال است. اگر دانه های قهوه را به روش منحصر به فرد خود تفت دهید ، یا به قوانین مراسم پایبند باشید ، هنگامی که مواد اولیه را با بالاترین کیفیت انتخاب می کنید ، نتایج مطابق نتیجه خواهد بود. دانه های قهوه بین هفت تا ده روز پس از بو دادن به اوج خود می رسند – و در این مدت طعم خوب و تازه ای دارند. دانه های قهوه و دانه های قهوه سبز از مناطق مرکزی و جنوبی آمریکا ، از سطح آفریقا و از آسیا ، که تحت فرایندهای شستشو و خشک کردن با کیفیت قرار گرفته اند ، بر بدن قهوه ای که دریافت خواهید کرد ، عطر و طعم و مزه مشخص طعم نهایی را تحت تأثیر قرار می دهند.
برای خرید دانه های قهوه با کیفیت بالا ساخته شده توسط Minuto ، روی
اینجا
دیدگاهها