G-sync چیست؟ | نوع تک

ممکن است افراد زیادی هنگام خرید حضور داشته باشند نظارت کنید آنها با مانیتورهایی روبرو هستند که دارای فناوری G-sync هستند. این فناوری در واقع یک تراشه پیشرفته است که در برخی از مانیتورها استفاده می شود که در صورت داشتن کارت گرافیک سازگار، سرعت بازیابی تصویر بالا و زمان پاسخگویی بسیار پایین را به شما می دهد.

G-sync چیست و چگونه کار می کند؟

مزایای G-Sync چیست؟

G-sync در واقع یک فناوری سخت افزاری است که توسط Nvidia توسعه یافته است. و اساسا باعث می شود بازی های رایانه ای سنگین را با نرخ فریم بالا و بدون مشکل پردازش اجرا کنید. البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که زمانی می توان از این فناوری استفاده کرد که کارت گرافیک شما با چنین قابلیتی سازگار باشد.

پردازنده گرافیکی در واقع یکی از ابزارهای مهم گیمرها برای شروع بازی های سنگین است. این سخت افزار تعداد مشخصی فریم در ثانیه را پردازش کرده و برای ارائه تصاویر به نمایشگر ارسال می کند. به همین ترتیب، مانیتور شما تعداد معینی از فریم های ورودی را در هر ثانیه رفرش یا تازه می کند و تصاویر قبلی خود را برای فریم های جدید ارائه شده توسط گرافیک شما حذف می کند.

در این راستا، گرافیک ها دارای حافظه ای به نام بافر هستند که تصاویر و فریم هایی را که باید برای مدت کوتاهی از روی گرافیک به صفحه نمایش ارسال شوند، برای مدت کوتاهی ذخیره می کند. اما مشکلی که ممکن است بسیاری از افراد در حین انجام بازی های رایانه ای با آن مواجه شوند این است که حافظه بافر و نرخ به روز رسانی مانیتور ممکن است ثابت نباشد و باعث افت عملکرد بازی شود.

اولین تصمیم انویدیا برای جلوگیری از خرابی، معرفی فناوری V-Sync برای نمایشگرها بود. این فناوری مبتنی بر نرم‌افزار اساساً کارت گرافیک شما را مجبور می‌کند تا تصاویر را تا زمانی که نمایشگر آماده به‌روزرسانی شود، در بافر خود نگه دارد.

انویدیا بعدها یک راه حل جدید مبتنی بر سخت افزار برای جلوگیری از افت کیفیت به نام G-Sync معرفی کرد. این فناوری به جای اینکه گرافیک شما را مجبور به حفظ فریم ها در حافظه کند، G-Sync را مجبور می کند تا نرخ تازه سازی تصاویر را مطابق فریم های ارائه شده توسط گرافیک شما تنظیم کند تا تصاویر و فیلم ها کمتر از بین بروند.

به طور کلی، با فعال بودن G-Sync، مانیتور به طور کامل برای کارت گرافیک شما قابل دسترسی است. و تصاویر و فیلم ها را با کیفیت بالاتری نمایش می دهد.

سیستم مورد نیاز G-Sync

سیستم مورد نیاز G-sync

همانطور که در این مقاله اشاره شد، فناوری G-Sync ساخت شرکت انویدیا است و برای استفاده از این فناوری باید از کارت های Nvidia و کابل های HDMI برای انتقال بهتر تصویر استفاده کنید.

کامپیوتر رومیزی

گرافیک – GeForce GTX 650ti یا سخت افزار گرافیکی جدیدتر

نسخه درایور – R340.52 و بالاتر

لپ تاپ با نمایشگر داخلی G-Sync

گرافیک – GTX 970M، GeForce GTX 980M، GTX 965M یا سخت افزار گرافیکی جدیدتر

نسخه درایور – R352.06 و جدیدتر

تلویزیون های G-Sync

تلویزیون های G-Sync

حدود دو سال پیش خبرهایی مبنی بر توافق انویدیا با ال جی منتشر شد. حاصل این توافق، تولید 12 تلویزیون با قابلیت G-Sync است. این تلویزیون ها با اتصال کابل HDMI به رایانه رومیزی یا لپ تاپ هایی با گرافیک سری 16 Nvidia کار می کنند.

می‌توانید درباره تلویزیون‌های سازگار با G-Sync بیشتر بخوانید.

  • LG TV Series (2021) B1 4K
  • سری LG (C1 4K) (2021)
  • LG G1 4K Series (2021)
  • LG Z1 8K Series (2021)
  • LG BX Series (2020)
  • LG CX Series (2020)
  • LG GX Series (2020)
  • LG ZX Series (2020)
  • LG B9 Series (2019)
  • سری LG C9 (2019)
  • ال‌جی سری E9 (2019)
  • سری Z9 ال‌جی (2019)

معایب استفاده از فناوری FreeSync و G-Senc

قیمت بالا را می توان یکی از اصلی ترین نقاط ضعف در استفاده از این فناوری دانست، چرا که خرید گرافیک و مانیتور با چنین قابلیتی مستلزم هزینه های زیادی است و قطعا بسیاری از مصرف کنندگان توان پرداخت چنین هزینه هایی را ندارند. حتی لپ تاپ هایی با این ویژگی ممکن است قیمت بالاتری داشته باشند و خرید چنین لپ تاپ هایی به صرفه نباشد.

منبع

دیدگاه‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *