ماهی قزل آلا با قرمزی ترد

ماهی-قزل-آلا-با-قرمزی-ترد

ماهی سالمون بهترین چیزی است که برای شام می گیریم و به آنچه

او آسیب نمی رساند سالم است اما بسیار غنی از امگا است.

من ماهی قزل آلا را در مقدار خوبی کره روی حرارت متوسط ​​سرخ می کنم ، اما با این کار پوست
به دست می آید
ترد است و واقعا خوب است. من هرگز قرمز نخوردم اما برای خوردن غذا بیرون رفتم و

ماهی تازه برای مبتدیان گرفتم زیرا قرمز ترد و خوب بود بنابراین من به آنجا رفتم بیشتر منو تست کن

ماهی قزل آلا من را با فلفل لیمو و نمک دریا چاشنی می کنم ، اگر فلفل لیمو ندارم ، از فلفل سیاه استفاده می کنم.

ابتدا قسمت پوست را سرخ کنید ، آن را قبل از آن چاشنی کرده و روی یک قابلمه گرم و خوب قرار دهید
بخشهای کره و سیر خرد شده. برای قرار دادن ساقه های رزماری و آویشن در

کره در تابه بسیار خوب است. در حالی که طرف قرمز در حال سرخ شدن است ، کره را پر می کنم

با طعم های سیر ، رزماری و آویشن. بعد از حدود 5-6 دقیقه ، من ماهی قزل آلا

را برمی گردانم و طرف دیگر را سرخ می کنم و به ماهی قزل آلا ادامه می دهم.

کل زمان سرخ کردن کاملاً به ضخامت بستگی دارد و می تواند از سیرک بگیرد 10 دقیقه تا 10 دقیقه ، معمولاً بیش از این زمان نیست. خیلی مهم است که خیلی سرخ نکنید زیرا در این صورت خشک می شود و به همان خوبی نیست. سرخ کردن مناسب وقتی است که به صورت لایه لایه روی بشقاب شما “از بین برود”. وقتی ماهی قزل آلا روی بشقاب است ، نقطه لیمو

بیش از i است! آب را به خوبی روی قطعات فشرده کنید.

300

این بار سیب زمینی غذای کناری بود و من آنها را قطعه قطعه کنید و آنها را تفت دهید تا تقریباً آماده شوند

، سپس آنها را در یک تابه با روغن زیتون و کره تفت دهید ، سیر را به خوبی انجام داده و آنها را با فلفل سیاه و نمک چاشنی
آنها را سرخ کنید تا کمی رنگ بگیرند و نرم شوند.

مارچوبه با ماهی قزل آلا خوب کلیک می کند ، اسلم گرفتن آن آسان است در یک قالب نسوز ، روی روغن زیتون ،

نمک دریا ، فلفل و کمی شربت بریزید ، اما این البته یک انتخاب. چند دقیقه در اجاق گاز طول می کشد ،

روی تنظیم شود) درجه و دمای پایین و بالاتر.

خمیر خرما کاری است که سعی کردم برای آن انجام دهم چند سال و غافلگیرانه

خوش آمد. به عنوان مثال زیبا و آسان برای تهیه آن ، با ماهی سالمون ، مرغ و گوشت بره بسیار مطابقت دارد.

خرما را قطعه قطعه کنید و در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روی آن آب پرتقال قرار دهید. اجازه دهید جوش بیاید

و خوب هم بزنید ، سپس این پوره دقیقاً شبیه مربا ریواس خواهد بود

مگر اینکه فکر کنم این خیلی بهتره.

Bergþóra Steinunn

مدیر تبلیغات Heilsutorg

دیدگاه‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *