
اولین قهوه صبحگاهی که معمولاً در خانه می نوشیم. در این ساعت اولیه ، اکثراً به نوشیدنی گرم و تحریک کننده احتیاج داریم و همیشه نمی خواهیم وقت و تلاش خود را برای تهیه قهوه سرمایه گذاری کنیم. بنابراین ، بسیاری از ما روز را با یک فنجان قهوه سریع و ذوب شده یا قهوه گرانول شروع می کنیم ، که در تهیه آن نیز بسیار کوتاه است. بنابراین آن قهوه دانه چیست و آیا راه سریع دیگری برای لذت بردن از قهوه با کیفیت وجود دارد؟ کلیه جزئیات در مقاله زیر.
قهوه ذوب شده و قهوه گرانول – تفاوت بین آنها چیست؟
فکر می کنید قهوه فوری به این اسم گفته می شود زیرا به سرعت در آب داغ حل می شود؟ نه دقیقا. ترکیب “قهوه معجزه” احتمالاً از نام تجاری اصلی سرچشمه گرفته است – نسكافه . این شرکت نوشیدنی خود را در دهه 1930 راه اندازی کرد ، اما در واقع قهوه فوری در اواخر قرن اختراع شد . قهوه فوری به لطف دو مزیت اصلی بسیار موفق بوده است – تهیه آن آسان است و ماندگاری آن نسبتاً طولانی است. با این وجود ، شکی نیست که طعم آن با طعم قهوه واقعی بسیار متفاوت است ، بنابراین با گذشت سالها بسیاری از تولید کنندگان سعی در تهیه قهوه فوری با کیفیت بالاتر با طعم های پیچیده تر دارند. از این تلاشها ، قهوه گرانول متولد شد. تفاوت اصلی بین آن و قهوه فوری در فرایند تولید است. در هر دو حالت لوبیا به آرامی خیس می شود ، اما برخلاف قهوه فوری معمولی ، قهوه گرانول در دماهای بسیار پایین خشک می شود و باعث می شود طعم قهوه در هنگام تهیه بهتر و قابل توجه تر شود.
گرانول یا زمین؟
پس از فهمیدن قهوه دانه دار ، همچنان سؤال می شود که آیا واقعاً می تواند جایگزین قهوه تازه پودر شده شده با آن شود قهوه ساز. البته پاسخ این سؤال به سلیقه همه بستگی دارد ، اما شکی نیست که قهوه زمین دارای دو مزیت اصلی است:
- طعم غنی:
صبح ممکن است برای یک قهوه سریع و استاندارد حل و فصل کنیم ، اما بعد از رسیدن به دفتر و نوشیدن قهوه زمین واقعی با کمک تصمیم گرفتیم دستگاه قهوه تجاری ، ما بلافاصله تفاوت را احساس خواهیم کرد. قهوه های تازه قهوه یا کپسول های قهوه با کیفیت ، طعم کامل تر و غنی تری دارند. بنابراین ، اگر میزبان مشتریان در مطب هستیم و اگر فراهم آوردن محیط کار دلپذیر برای ما مهم است ، حتما وسایل آشپزخانه را به یک دستگاه قهوه مارک خوب مجهز خواهیم کرد.
بهترین و ساده ترین راه برای قهوه با کیفیت
تردیدی نیست که قهوه با کیفیت از یک ماشین حرفه ای خوشمزه تر و تحریک کننده تر است. با این حال ، بسیاری از ما از دستگاه های قهوه فاصله می گیرند و می ترسند استفاده از آن دشوار باشد و نگهداری آن خسته کننده باشد. با این حال ، امروز ماشین های بسیار در دسترس و با کارایی آسان وجود دارند که تجربه کاربری عالی را امکان پذیر می کنند. معمولاً دو نوع ماشین وجود دارد:
دستگاه کپسول :
این دستگاه سه مزیت اصلی دارد:
- جمع و جور: این دستگاه نسبتاً کوچک است و به خوبی در هر آشپزخانه جا می گیرد .
- سهولت استفاده: دستگاه های کپسول قهوه خوب را با لمس یک دکمه کنترل می کنند.
- قهوه عالی در انواع مختلف طعم دهنده ها: شما می توانید برای هر بار استفاده یک کپسول متفاوت را انتخاب کرده و از طعم های متنوع لذت ببرید.
دستگاه قهوه ساز :
این نوع دستگاه قهوه معمولاً شامل چرخ مخصوص لوبیا است و بنابراین دارای نقاط قوت اصلی:
- گزینه ای برای مخلوط کردن طعم دهنده ها: در چرخ قهوه می توانید انواع مختلفی از لوبیا را ترکیب کرده و در نتیجه طعم های بی نظیری ایجاد کنید.
- نگهداری آسان: ماشین های جدید کاربر پسند هستند و تمیز و آسان برای نگهداری هستند.
- طراوت:
دستگاه اجازه می دهد لوبیا را “در نقطه ای” خرد کرده و قهوه تازه را با عطر اعتیاد آور تولید کند.
خلاصه ، قهوه دانه دار ممکن است کمی بهتر از قهوه فوری باشد ، اما برای لذت بردن یک قهوه خوشمزه و با کیفیت در مطب ، بهتر است در آشپزخانه 95 ترکیب کنید دستگاه قهوه برای تجارت
. قهوه تازه دم کرده یا کپسولهای با طعم غنی و متنوع ، به شما امکان می دهد تا به راحتی قهوه تقویت کننده و خوب تهیه کنید.
دیدگاهها