سال 2020 سخت بود.


همه چیز خیلی عوض شد ، بسیاری از ما خرج کردیم

بیشتر از هر زمان دیگری در خانه است. اما این به معنای این بود که ما

عادتهای آشپزخانه جدیدی را که برای ما و محیط ما مفید است ، پذیرفتیم.
616219 بعضی از این تغییرات باعث بیشتر شدن ما شد

خودکفا در آشپزخانه ، و همچنین منجر به اتلاف کمتری می شود.

البته ، ما قصد داریم مقداری از این موارد را با خود به سال جدید ببریم.

این سالی بود که فهمیدیم نان خود را


تهیه کنیم گندم ، آب و صبر و این

سالی بود که فهمیدیم می توانیم

کمی خمیرمایه به زندگی ما اضافه کرد.

در سال جدید ما به آزمایش نان ترشی


امتحان می کنیم که مخلوط گندم جدیدی بدست آوریم تا حتی بیشتر مواد مغذی بیشتری

از سرگرمی مورد علاقه جدید ماست.

2 کشت در خانه

رشد در خانه چیز جدیدی نیست ، اما آنچه امسال تغییر کرد

این بود ما باید بیشتر در خانه باشیم و به همین دلیل بسیاری

انواع گیاهان را به پنجره آشپزخانه اضافه کردند. گیاهان تازه مستقیم از پنجره

برای شام کاری است که ما در سال جدید نیز ادامه خواهیم داد.

در بهار حتی می توانید یک باغ سبزی کوچک در پشت خانه اضافه و ایجاد کنید.

هیچ چیز بهتر از غذایی که خودتان درست کرده اید.

3 پخت با میوه.

ما در مورد نان موز صحبت می کنیم ، اما قصد داریم

چیزهایی فراتر از فقط نان موز درست کنیم سال ما عاشق استفاده از موز

موز و سس سیب به جای روغن پخت هستیم. میوه های پوره شده

به مافین ها و کیک های بدون روغن فرآوری شده یا

رطوبت اضافه می کنند 616219 چربی اضافه شده و می تواند جایگزین شکر اضافه شود.

4 برای اینکه پیشخدمت قهوه خانه خود باشیم

امسال تعداد سفرهای ما به کافه کاهش یافت و اگرچه ما

همچنان تلاش خود را برای پشتیبانی انجام می دهیم در کافه مورد علاقه خود ، ما

با خرید لوبیا بیشتر با آن کار می کنیم. این همان سالی است که ما

آموخته ایم تا طعم و فواید دم کرده خانگی خود را به حداکثر برسانیم ، چگونه

برای ساختن یک دم نوشیدنی کاملاً سرد و یک مارک محبوب جدید در فلور قهوه.

امسال 2021 ما نه تنها به حمایت از کافه ها در
ادامه خواهیم داد
مکان همچنین به درک زنجیره های تأمین قهوه برای ما می پردازد ،

که و برای حمایت از کشاورزان قهوه.

منبع mindbodygreen.com