چند اسپرسو بار؟ در اینجا این است که واقعاً چقدر نیاز دارید

اسپرسو یکی از معروف ترین انواع قهوه در جهان است. برای به دست آوردن عصاره گیری بالا، برخی از اجزا برای طعم کامل مورد نیاز است.

علاوه بر فشار صحیح ، لازم است از مقدار مناسب قهوه ، مقدار مناسب آسیاب ، قهوه فشرده شده مناسب ، آب با کیفیت خوب (بهترین حالت در بطری یا فیلتر) ، دمای مناسب آب و زمان مناسب برای تماس بین آب و قهوه..

اما در مورد فشار ، برخی از سوالات متداول وجود دارد.

این چیست و به چند میله برای یک اسپرسو خوب نیاز دارید؟

آیا تفاوت فشاری بین دستگاه های اسپرسوساز حرفه ای و دستگاه های خانگی وجود دارد؟

اسپرسو بارها

میله های دستگاه اسپرسو چیست؟

در دستگاه اسپرسو از میله ها برای اندازه گیری نیرویی استفاده می شود که با آن آب داغ از طریق قهوه آسیاب شده به بیرون منتقل می شود.

برای کنترل این فشار در حین استخراج مناسب ، قهوه باید یک ماشین لباسشویی با سطح جمع و جور و یکدست باشد که در برابر آب مقاوم باشد.

معمولاً هرچه فشار بیشتر باشد ، قهوه قوی تر است ، اما برای دستگاه های اسپرسو یک نقطه شیرین وجود دارد.

این مکان 9 میله است و هر چیزی بالاتر یا پایین تر می تواند منجر به قهوه بد شود.

فشار هوای جوی با میله اندازه گیری می شود که نیروی وارد شده به جو یا وزن هوا را در سطح دریا نشان می دهد. فرمول تعیین این نیرو 1 بار = 1.47 پوند بر اینچ مربع (psi) است.

بنابراین وقتی در مورد دستگاه های اسپرسو صحبت می کنیم: 9 بار = 130 psi و 15 بار = 217 psi.

این همچنین به این معنی است که دستگاه‌های اسپرسوساز واقع در ارتفاعات بسیار بالا ممکن است به تعداد بیشتری میله نیاز داشته باشند، اگرچه 9 نقطه شیرین است. این بیشتر به دلیل تفاوت های جوی است و بیشتر از چند میله نخواهد بود.

چند کافه برای یک اسپرسو خوب؟

در هر دوره یا کتاب باریستا مشخص است که 9 میله فشار ایده آل برای تهیه اسپرسو است.

بنابراین از زمان اختراع این دستگاه عملاً این فشار ایده آل برای دستگاه های اسپرسوساز است. مشخص شد که در این سطح فشار ، استخراج طعم کاملی دارد ، اما می تواند بین 8 تا 10 بار متغیر باشد.

وقتی آب حدود 9 بار در فنجان قهوه فرو می رود ، با دی اکسید کربن موجود در رسوب اشباع می شود. این منجر به ایجاد حباب های کوچک و ریز می شود.

به عبارت دیگر، کرم از روغن ها، پروتئین ها و CO2 تشکیل می شود. این فقط با فشار مناسب اتفاق می افتد.

این کرم دو نقش دارد: حفظ طعم برای چند دقیقه و اثبات تازگی پخت.

با این حال، اگر پمپ فشار زیر 8 بار باشد، قهوه خیلی کند جریان می‌یابد و به یک اسپرسوی بیش از حد استخراج شده تبدیل می‌شود.

از طرف دیگر ، اگر پمپ فشار بالای 10 بار باشد ، قهوه خیلی سریع و ناپایدار می افتد. این قهوه به اندازه کافی استخراج نمی شود. البته طعم تحت تأثیر جریان قرار می گیرد.

آیا واقعاً به 15 نوار نیاز دارید؟

این یک سوال رایج برای کاربران خانگی است.

بسیاری از برندها این اطلاعات را ارائه می دهند که قهوه با 15 میله تهیه می شود. در حقیقت ، این حقیقت ندارد. قهوه مایع واقعی با 15 بار ساخته نمی شود ، این فشار در پمپ است.

بنابراین وقتی استخراج شروع می شود ، اگر دستگاه اسپرسو درست تنظیم شود ، این فشار به حدود 9 بار کاهش می یابد. در نتیجه، قهوه با وجود سطح اولیه در پمپ با 9 میله ساخته می شود.

به طور خلاصه ، برچسب 15 بار بیش از هر چیز یک ترفند بازاریابی است. به نظر می رسد که بسیار قوی تر از 9 بار است ، اما در واقع هیچ دستگاهی بیش از 9 برای شما به ارمغان نمی آورد و اگر در ارتفاع بسیار بالا نیستید ، به بیش از 9 نیاز ندارید.

دستگاه اسپرسو ساز (3)

میله در دستگاه های اسپرسوساز اهرمی، بخار و پمپ

چندین سیستم مختلف برای استخراج اسپرسو استفاده می شود. بعضی از آنها … هستند:

  • ماشین آلات دارای اهرم
  • ماشین های بخار
  • ماشین های پمپ رانده

در وهله اول ، ماشین های اهرمی سیستم های قدیمی هستند و به نیروی زیادی برای استفاده نیاز دارند (حدود 10 کیلوگرم / 22 پوند مقاومت).

وقتی کسی می خواهد یک اسپرسو بگیرد، اهرم را پایین می کشد. با بالا بردن پیستون به حالت بالابر ، فنر را بارگذاری می کند.

این باعث می شود آب وارد محفظه دم شود تا قهوه تحت فشار در دیگ بخار یا در خط لوله از قبل تزریق شود.

هنگامی که اهرم آزاد می شود ، فنر کشیده شده پیستون را به سمت پایین هل می دهد و آب را از طریق قهوه واشر مجبور می کند. در این فرایند ، فشار تا 12 بار افزایش می یابد.

این یکی از دلایلی است که اغلب باریستاها معتقد نیستند که اهرم ها مناسب ترین دستگاه برای یک فنجان اسپرسو تمیز هستند. استفاده از آن دشوار است ، فشار زیادی دارد و نتایج ثابتی را ارائه نمی دهد.

از سوی دیگر، ماشین های بخار به دلیل سیستم اتوماتیک کمی پایدارتر از ماشین های اهرمی هستند.

اما هنوز هم به دست آوردن بهترین نتیجه از آن دشوار است. فشار با جوشاندن آب ایجاد می شود. و این نیاز به حداقل 100 کاهش برای ایجاد بخار و فشار دارد. این کار قهوه را می سوزاند ، حتی اگر فشار 9 بار باشد.

در نهایت ، بهترین ماشین آلات برای ایجاد یک فنجان اسپرسو تمیز هستند ماشین های پمپاژبه

برای ایجاد فشار نیازی به آب جوش ندارند. پمپ به سادگی فشار 9 بار در سطح دما ایجاد می کند.

این گران ترین دستگاه است و برای رستوران ها و کافه هایی با ترافیک سنگین مناسب تر است.

آیا ارتفاع میله های اسپرسو بر ارتفاع تأثیر می گذارد؟

این س validالی معتبر برای کسانی است که می دانند فشار چگونه کار می کند.

در ارتفاعات بالاتر ، دما و فشار جو تغییر می کند. دانستن روش های پخت مفید است ، زیرا نقطه جوش آب در ارتفاعات متفاوت است.

همچنین، فشار اتمسفر پایین تر از مایع استخراج شده، گاز زدایی بیشتری تولید می کند.

وقتی در مورد استخراج با دستگاه اسپرسو صحبت می کنیم ، این میزان کمتر از 9 بار اتفاق می افتد و کاملاً مستقل از فشار اتمسفر است.

اگرچه در ارتفاعات سریعتر جدا می شود و در نتیجه به دلیل گازگیری سریع شیرینی و کرم رنگی خود را از دست می دهد.

بنابراین به طور خلاصه، بله، ارتفاع بر استخراج اسپرسو تأثیر می گذارد. ممکن است در ارتفاعات بسیار بالا به چند میله بیشتر و همچنین در ارتفاعات پایین به میله های کمتر نیاز داشته باشید.

اگر می‌خواهید درباره قهوه یا چای بیشتر بدانید، می‌توانید مقالات مرتبط زیر را بررسی کنید. چه کسی می داند چه چیز دیگری می توانید پیدا کنید؟

دیدگاه‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *