چند میله اسپرسو؟ در اینجا مقدار واقعی شما وجود دارد

اسپرسو یکی از معروف ترین انواع قهوه در جهان است. برای به دست آوردن یک استخراج بالا ، برخی از اجزای سازنده برای طعم کامل مورد نیاز است.

علاوه بر فشار مناسب ، شما باید از مقدار کافی قهوه ، مقدار مناسب آسیاب ، قهوه کاملاً فشرده ، آب با کیفیت (بهترین حالت در بطری یا فیلتر) ، دمای مناسب آب و زمان تماس مناسب بین آب و قهوه استفاده کنید. .

اما وقتی صحبت از فشار می شود ، چند س .ال معمول وجود دارد.

آن چیست و چند بار برای یک اسپرسوی خوب نیاز دارید؟

آیا بین اسپرسو سازهای حرفه ای و دستگاه های خانگی اختلاف فشار وجود دارد؟

میله های اسپرسو

میله های دستگاه اسپرسو چیست؟

دستگاه اسپرسو از میله هایی برای اندازه گیری نیرویی که با آن آب گرم از قهوه آسیاب شده برای استخراج آن اندازه گیری می شود ، استفاده می کند.

برای کنترل این فشار با استخراج مناسب ، قهوه باید یک واشر با سطح فشرده و یکنواخت باشد که مقاومت در برابر آب را ایجاد کند.

معمولاً هرچه فشار بیشتر باشد قهوه قویتر می شود اما دستگاه های اسپرسو جای شیرینی دارند.

این مکان 9 بار است و هر چیزی بالاتر یا پایین تر می تواند منجر به بد قهوه شود.

فشار هوا در میله ها اندازه گیری می شود ، که این نشان دهنده نیرویی است که توسط جو یا وزن هوا در سطح دریا وارد می شود. فرمول تعیین این نیرو 1 bar = 1.47 پوند بر اینچ مربع (psi) است.

بنابراین وقتی در مورد دستگاه های اسپرسو صحبت می کنیم: 9 bar = 130 psi و 15 bar = 217 psi.

این همچنین بدان معنی است که دستگاه های اسپرسو که در ارتفاعات بسیار زیادی قرار دارند ممکن است به تعداد بیشتری میله احتیاج داشته باشند ، اگرچه 9 شیرین ترین مکان است. این عمدتا به دلیل اختلاف جوی است و از چند میله بیشتر نخواهد بود.

چند میله برای یک اسپرسوی خوب؟

در هر دوره باریستا یا کتاب ، به خوبی شناخته شده است که 9 بار فشار ایده آل برای ساخت اسپرسو است.

از آنجا که دستگاه اختراع شده است ، این فشار ایده آل برای دستگاه های اسپرسو است. مشخص شده است که در این سطح فشار ، استخراج طعم کاملی دارد ، اما ممکن است بین 8 تا 10 بار متفاوت باشد.

هنگامی که آب حدود 9 بار از طریق فنجان قهوه رد می شود ، با دی اکسید کربن موجود در پایه اشباع می شود. این منجر به ایجاد حبابهای ریز می شود.

به عبارت دیگر ، کرم از روغن ، پروتئین و CO2 تشکیل می شود. این فقط با فشار مناسب اتفاق می افتد.

این کرم دو نقش دارد: حفظ طعم برای چند دقیقه و ارائه شواهدی از طراوت پخت.

با این حال ، اگر پمپ فشار کمتر از 8 بار باشد ، قهوه خیلی آهسته جریان می یابد و این باعث می شود اسپرسو بیش از حد شود.

از طرف دیگر ، اگر پمپ فشار بیش از 10 بار باشد ، قهوه بیش از حد سریع و ناپایدار می افتد. این قهوه به میزان کافی استخراج نخواهد شد. البته طعم و مزه تحت تأثیر جریان قرار می گیرد.

آیا واقعاً به 15 میله احتیاج دارید؟

این یک سوال معمول برای کاربران خانگی است.

بسیاری از مارک ها اطلاعاتی را در مورد تهیه قهوه با 15 بار ارائه می دهند. در واقع ، این واقعاً درست نیست. این قهوه مایع واقعی نیست که در 15 بار دم بکشد ، این فشار در پمپ است.

بنابراین با شروع استخراج ، اگر دستگاه اسپرسو به درستی تنظیم شود ، این فشار به حدود 9 بار کاهش می یابد. در نتیجه ، قهوه با وجود 9 سطح در پمپ ، با 9 بار تهیه می شود.

به طور خلاصه ، برچسب 15 میله ای بیش از هر چیز دیگری یک شگرد بازاریابی است. به نظر می رسد که از 9 بار بسیار قدرتمندتر است ، اما در واقع هیچ دستگاهی بیش از 9 بار برای شما به ارمغان نمی آورد و اگر در ارتفاع خیلی زیادی نباشید ، بیش از 9 مورد نیاز ندارید.

دستگاه اسپرسو (3)

میله هایی در دستگاه های اسپرسو اهرمی ، بخار و پمپ

چندین سیستم مختلف برای استخراج اسپرسو وجود دارد. بعضی از آنها … هستند:

  • دستگاه های اهرمی
  • دستگاه های مجهز به بخار
  • دستگاه های محرک پمپ

در وهله اول ، دستگاه های اهرمی سیستم های قدیمی هستند و برای استفاده از آن نیروی زیادی لازم است (مقاومت در حدود 10 کیلوگرم).

وقتی کسی می خواهد اسپرسو تهیه کند ، اهرم را پایین می کشد. با بالا بردن پیستون به حالت بالابر یک فنر را شارژ می کند.

این اجازه می دهد تا آب وارد محفظه آبجو شود تا قبل از فشار قهوه به دیگ بخار یا لوله فشار وارد کند.

هنگامی که اهرم آزاد می شود ، فنر کشیده پیستون را به پایین هل می دهد و آب را از طریق واشر قهوه هل می دهد. در این فرآیند فشار به 12 بار می رسد.

این یکی از دلایلی است که اکثر باریستاها اعتقاد ندارند اهرم ها مناسب ترین دستگاه ها برای یک فنجان تمیز اسپرسو هستند. استفاده از آن دشوار است ، فشار زیادی دارد و نتایج دائمی را ارائه نمی دهد.

از سوی دیگر، دستگاه های مجهز به بخار به دلیل سیستم خودکار کمی پایدارتر از دستگاه های اهرمی هستند.

اما هنوز هم می توان بهترین نتیجه را از آن گرفت. فشار در اثر جوشاندن آب ایجاد می شود. و این حداقل به 100 کاهش برای ایجاد بخار و فشار نیاز دارد. با این وجود فشار 9 بار است ، این قهوه را می سوزاند.

در آخر ، بهترین دستگاه ها برای تهیه یک فنجان تمیز اسپرسو هستند ماشین آلات با پمپ.

برای ایجاد فشار نیازی به آب جوش ندارند. پمپ به راحتی فشار 9 بار را در سطح دما ایجاد می کند.

این گرانترین دستگاه است و بیشتر مناسب رستوران ها و کافه های دارای ترافیک زیاد است.

آیا ارتفاع میله ها روی اسپرسو تأثیر دارد؟

این یک سوال معتبر برای کسانی است که می فهمند چگونه فشار کار می کند.

در ارتفاعات بالاتر ، دما و فشار جو تغییر می کند. دانستن روش های پخت و پز مفید است ، زیرا در ارتفاعات نقطه جوش آب متفاوت است.

همچنین ، فشار جو کمتر منجر به گاززدایی بیشتر CO2 از مایع استخراج شده می شود.

وقتی صحبت از استخراج با دستگاه اسپرسو می شود ، این امر زیر 9 بار اتفاق می افتد و کاملاً از فشار جوی مستقل است.

اگرچه در ارتفاعات سریعتر می افتد و در نتیجه بعلت گاززدایی سریعتر مقداری شیرینی و خامه از دست می رود.

بنابراین به طور خلاصه ، ارتفاع بر استخراج اسپرسو تأثیر می گذارد. ممکن است به چند میله دیگر در ارتفاعات زیاد و همچنین میله های پایین تر در ارتفاعات کمتری نیاز داشته باشید.

اگر می خواهید درباره قهوه یا چای بیشتر بدانید ، در صورت تمایل مقاله های مربوطه را در زیر بخوانید. چه کسی می داند چه چیز دیگری می توانید پیدا کنید؟

دیدگاه‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *