میزان قند رژیم غذایی و تأثیر آن بر قند خون

در اینجا خلاصه ای آموزنده از محتوای قند در برخی غذاها و تأثیر آنها بر قند خون آورده شده است. می توان احتمال داد که بسیاری از ما بدون هیچ تصوری قند خون بالا داشته باشیم.

شاید شما تشنه هستید یا باید مدام ادرار کنید. ممکن است بریدگی یا زخمی داشته باشید که دیرتر بهبود یابد یا خستگی غیرمعمول داشته باشید. آنچه احتمالاً بیشتر است این است که هیچ علامتی ندارید. افزایش قند خون ایده بدی است. این پیری را تسریع می کند ، باعث دیابت نوع 2 می شود و خطر بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد.

– تبلیغات-

در این زمینه ، مهم است که بدانیم کدام غذاها قند خون را افزایش می دهند و کدام غذاها باعث کاهش اقتصاد قند خون می شوند. شاخص گلیسمی یا گلیسمی نقش مهمی در تعیین اینکه آیا ماده غذایی مورد نظر باعث افزایش سطح قند خون می شود یا نه. هر چه شاخص گلیسمی بالاتر باشد ، قند خون نیز بالاتر است.

دکتر کانادایی دیوید جنکینز کسی بود که در سال 1981 میزان GI (شاخص گلیسمی) یا فاکتور قند را به عنوان نفر اول تعیین کرد. جنکینز سپس در دانشگاه تورنتو تحقیق کرد. وی درباره تأثیر غذاهای کربوهیدرات دار بر قند خون افراد دیابتی تحقیق کرد. در آن سال ها ، بیشتر مردم معتقد بودند که کربوهیدرات های ساده سریعترین و بیشترین میزان قند خون را افزایش می دهند ، در حالی که کربوهیدراتهای پیچیده و نشاسته باعث نوسانات کمتری در قند خون می شوند. جنکینز دریافت که این کار چندان ساده نیست و نشان داد که برخی از غذاهای نشاسته ای نسبت به برخی از غذاهایی که حاوی قندهای ساده تری هستند ، نوسانات بیشتری در قند خون ایجاد می کنند. به عنوان مثال ، محتوای قند سیب نسبت به سیب زمینی کمتر است ، اگرچه سیب حاوی کربوهیدرات های بسیار ساده و سیب زمینی حاوی کربوهیدرات یا نشاسته بسیار پیچیده است.

نسبت قند مقیاس 0-100 است. این نسبت تأثیر یک ماده غذایی خاص را بر قند خون اندازه گیری می کند. غذاهای با شاخص گلیسمی بالا باعث افزایش سریع و زیاد قند خون می شوند ، در حالی که غذاهای با مقدار قند پایین باعث افزایش کم و کند قند خون می شوند. محتوای شکر خالص (گلوکز) 100 است. غذاهایی که محتوای شکر آنها بیش از 70 است ، دارای قند زیادی هستند. مواد غذایی با محتوای شکر در محدوده 69-55 دارای محتوای قند متوسط ​​هستند. اگر محتوای شکر کمتر از 55 باشد ، کم در نظر گرفته می شود.

غذاهای کم قند

مغزهای بو داده / نمک زده 14
ماست کم چرب 14
• خیار 15
• بادمجان 15
گوجه فرنگی 15
• فلفل قرمز 15
• کلم بروکلی 15
اسفناج 15
• گیلاس 22
• ساختمان 25
• گرفتن 25
• لوبیا قرمز 26
• شیر 27
• عدس 29
• زردآلو خشک 31
• خمیر فتوسین 32
• چرم 32
ماست میوه ای کم چرب 33
• اسپاگتی هیلکورنا 37
• سیب 38
• Perur 38
آش گوجه 38
• رشته فرنگی 40
اسپاگتی سفید 41
• همه سبوس 42
• هلو 42
• فرنی 42
• سوپ باب 44
• پرتقال 44
• پاستا 45
• آب پرتقال 46
• گوکریتور 47
• لوبیا سبز 48
لوبیای پخته شده در سس گوجه فرنگی 48
هویج آب پز 49
• شکلات شیر ​​49
• کیوی 52
• ویژه K 54
• سیب زمینی شیرین 54
• موز 55

– تبلیغات –

هر چیز دیگری به غیر از کربوهیدرات ها ، خود بر شاخص قند تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، مقدار چربی و پروتئین در رژیم غذایی تأثیر دارد. چربی معمولاً میزان قند را کاهش می دهد. این توضیح می دهد که چرا شکلات و بستنی دارای قند کمتری از حد انتظار هستند. علاوه بر این ، ممکن است چیپس های پرچرب محتوای قند کمتری نسبت به سیب زمینی های کم چرب داشته باشند. محتوای فیبر زیاد همچنین باعث کاهش قند می شود ، زیرا جذب قند از دستگاه گوارش کندتر است. محصولات غلات کامل به دلیل داشتن فیبر زیاد معمولاً قند کمی دارند. خود آشپزخانه نیز بر میزان قند تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، محتوای قند سیب زمینی پخته شده به طور قابل توجهی بالاتر از سیب زمینی آب پز است. سیب زمینی های آب پز نیز اگر سرد خورده شوند ، قند کمتری نسبت به گرم خورده دارند.

غذاهایی با محتوای قند متوسط

  • موسلی 56
  • انبه 56
  • سیب زمینی آب پز 56
  • برنج باسماتی 58
  • عسل 58
  • کیک “هضم” 59
  • پیتزا با پنیر و گوجه فرنگی 60
  • 61
  • 62
  • کوکا کولا 63
  • کشمش 64
  • کوسکوس 65
  • نان چاودار 65
  • آناناس تازه 66
  • کروسانت 67
  • شکلات مارس 68
  • 69
  • 69. نان سبوس دار

غذاهای سرشار از قند

• موش سیب زمینی 70
• نان گندم 70
• خربزه 72
• بیگلا 74
• Cheerios 74
سیب زمینی سرخ کرده 75
• چیپس سیب زمینی 75
• کلاینورهرینگیر 76
• Coco Pops 77
• کیک های برنجی 82
• ترد ترد 82
• پوسته ذرت 84
سیب زمینی پخته 85
• باگت 95
برنج سفید آب پز 98

چرا فاکتور قند مهم است؟

اعتقاد بر این است که اگر غذاهای کم قند بخورید ، قند به تدریج وارد جریان خون می شود و بنابراین نوسانات قند خون اندک خواهد بود. این منجر به تأمین انرژی نسبتاً پایدار می شود ، به این معنی که احساس سیری مدت بیشتری طول می کشد و کمتر احساس گرسنگی سریع می کنید. با این حال ، غذاهای سرشار از قند باعث افزایش سریع قند خون می شوند که مدت زمان بیشتری طول می کشد. اندکی پس از آن می تواند منجر به گرسنگی و خستگی شود ، بنابراین احتمال دارد که میان وعده های اضافی دریافت کنید. این می تواند منجر به الگوهای رفتاری شود که در اضافه وزن و چاقی م contributeثر است. علاوه بر این ، سطح بالای قند خون منجر به افزایش تولید انسولین می شود. این امر باعث می شود کبد بیشتر از موارد دیگر باعث تبدیل قند به چربی شود.

متأسفانه ، یک رژیم غذایی ناسالم و سالها بی تحرکی می تواند منجر به چیزی شود که به عنوان “مقاومت به انسولین” شناخته می شود. به عبارت دیگر ، مقاومت بدن در برابر انسولین بیشتر می شود. در نتیجه ، قند خون شما افزایش می یابد ، اما بالا بودن قند خون پیش ساز دیابت نوع 2. با افزایش قند خون ، لوزالمعده با پمپاژ بیشتر و بیشتر انسولین پاسخ می دهد. اما این مثل این است که سر بچه هایتان فریاد بزنید. به زودی آنها دیگر گوش نمی دهند.

منابع: Mataræði.is و کتاب رژیم قند خون توسط میشل موسلی.

فراموش نکنید که در فیس بوک به ما بپیوندید

تبلیغات

دیدگاه‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *