ماهی سالمون بهترین چیزی است که برای شام می گیریم و به آنچه

او آسیب نمی رساند سالم است اما بسیار غنی از امگا است.

من ماهی قزل آلا را در مقدار خوبی کره روی حرارت متوسط ​​سرخ می کنم ، اما با این کار پوست
به دست می آید
ترد است و واقعا خوب است. من هرگز قرمز نخوردم اما برای خوردن غذا بیرون رفتم و

ماهی تازه برای مبتدیان گرفتم زیرا قرمز ترد و خوب بود بنابراین من به آنجا رفتم بیشتر منو تست کن

ماهی قزل آلا من را با فلفل لیمو و نمک دریا چاشنی می کنم ، اگر فلفل لیمو ندارم ، از فلفل سیاه استفاده می کنم.

ابتدا قسمت پوست را سرخ کنید ، آن را قبل از آن چاشنی کرده و روی یک قابلمه گرم و خوب قرار دهید
بخشهای کره و سیر خرد شده. برای قرار دادن ساقه های رزماری و آویشن در

کره در تابه بسیار خوب است. در حالی که طرف قرمز در حال سرخ شدن است ، کره را پر می کنم

با طعم های سیر ، رزماری و آویشن. بعد از حدود 5-6 دقیقه ، من ماهی قزل آلا

را برمی گردانم و طرف دیگر را سرخ می کنم و به ماهی قزل آلا ادامه می دهم.

کل زمان سرخ کردن کاملاً به ضخامت بستگی دارد و می تواند از سیرک بگیرد 10 دقیقه تا 10 دقیقه ، معمولاً بیش از این زمان نیست. خیلی مهم است که خیلی سرخ نکنید زیرا در این صورت خشک می شود و به همان خوبی نیست. سرخ کردن مناسب وقتی است که به صورت لایه لایه روی بشقاب شما “از بین برود”. وقتی ماهی قزل آلا روی بشقاب است ، نقطه لیمو

بیش از i است! آب را به خوبی روی قطعات فشرده کنید.

300

این بار سیب زمینی غذای کناری بود و من آنها را قطعه قطعه کنید و آنها را تفت دهید تا تقریباً آماده شوند

، سپس آنها را در یک تابه با روغن زیتون و کره تفت دهید ، سیر را به خوبی انجام داده و آنها را با فلفل سیاه و نمک چاشنی
آنها را سرخ کنید تا کمی رنگ بگیرند و نرم شوند.

مارچوبه با ماهی قزل آلا خوب کلیک می کند ، اسلم گرفتن آن آسان است در یک قالب نسوز ، روی روغن زیتون ،

نمک دریا ، فلفل و کمی شربت بریزید ، اما این البته یک انتخاب. چند دقیقه در اجاق گاز طول می کشد ،

روی تنظیم شود) درجه و دمای پایین و بالاتر.

خمیر خرما کاری است که سعی کردم برای آن انجام دهم چند سال و غافلگیرانه

خوش آمد. به عنوان مثال زیبا و آسان برای تهیه آن ، با ماهی سالمون ، مرغ و گوشت بره بسیار مطابقت دارد.

خرما را قطعه قطعه کنید و در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روی آن آب پرتقال قرار دهید. اجازه دهید جوش بیاید

و خوب هم بزنید ، سپس این پوره دقیقاً شبیه مربا ریواس خواهد بود

مگر اینکه فکر کنم این خیلی بهتره.

Bergþóra Steinunn

مدیر تبلیغات Heilsutorg