فیلتر در بطری قهوه بطری HARIO برای استخراج قهوه سرد ما یک وسیله ساده برای تهیه قهوه سرد با خیساندن طولانی بودیم که به ما امکان می دهد از قهوه سرد با طعم های پیچیده – شیرین و اسیدیته کم لذت ببریم. به دلیل پایداری دمای استخراج در طول خیساندن ، طعم دهنده های قهوه در نوشیدنی “جذب” می شوند ، بنابراین به محض پاک کردن فیلتر قهوه ، فرآیند استخراج را متوقف می کنیم و قهوه سرد طعم های خود را حفظ می کند. این روش استخراج بر عطر و طعم های اصلی انواع گیاهان تأکید دارد ، بنابراین توصیه می شود برای تهیه نوشیدنی از یک قهوه تک نوع استفاده کنید و برای لذت بردن از دنیای غنی از طعم ها ، گاه به گاه متفاوت باشد.

نکته: با تغییر پارامترهایی مانند زمان خیساندن ، مقدار قهوه نسبت به آب می توانیم طعم را کنترل کنیم و قدرت قهوه.